CSI museum in Las Vegas

Koop tickets nu
CSI Museum in Las Vegas

De CSI museum in Las Vegas is gemaakt voor liefhebbers van de beroemde televisieserie. Speel de rol van een crime scene investigator in deze spannende omgeving, compleet met verschillende moderne forensisch laboratoria. Begeleid door video’s van CSI-acteurs en forensisch onderzoekers, voert u realistische CSI testen uit. Het plaats delict bevindt zich in het MGM Grand Hotel.

Koop hier uw tickets voor CSI museum in Las Vegas

In dit artikel

Misdaadlocaties

U start het onderzoek op één van de drie misdaadlocaties: een woonkamer in een buitenwijk waar een auto naar binnen gereden is, een verlaten woestijn of een lange hotelgang. Op elke locatie wordt u gevraagd de moordenaar te identificeren en bewijzen te verzamelen, het analyseren van materialen met behulp van wetenschappelijke technieken, het opstellen van verklaringen over de misdaad en het bevestigen en bespreken van uw bevindingen.

Misdaadlaboratoria

Tijdens uw onderzoek komt u in verschillende misdaadlaboratoria, waaronder een laboratorium voor sporenonderzoek en een laboratorium voor forensisch onderzoek. In de autopsiekamer kunt u de technologie onderzoeken die gebruikt wordt voor het analyseren van bewijs. In een andere laboratoriumruimte kunt u kennismaken met forensische kunst terwijl u verouderingsprocessen bestudeert en probeert het slachtoffer te matchen aan de hand van beelden.

Test en conclusie

Aan het einde zult u de verzamelde wetenschappelijke informatie gebruiken om een aantal meerkeuzenvragen te beantwoorden. Als u geslaagd bent voor de test, gaat u verder naar een reconstructie van het kantoor van Gil Grissom om uw case te presenteren. U kunt tot slot uw bevindingen vergelijken met die van deskundige forensisch rechercheurs.

Praktische informatie

  • Locatie: MGM Grand Hotel, 3799 S Las Vegas Blvd
  • Openingstijden: dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur

Koop hier uw tickets voor CSI museum in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: