Las Vegas Aviators tickets

Koop tickets nu

Las Vegas Aviators (voorheen Las Vegas 51s) is een Minor Baseball League team in de Pacific Coast League. Het stadion waarin zij spelen, is  het Las Vegas Ballpark, een stadion dat nu gebouwd wordt. In de afgelopen tien jaar won Las Vegas Aviators twee maal de Pacific Coast League. Ook als u geen baseball fan bent zult u genieten van deze Amerikaanse ervaring, compleet met cheerleaders, hotdogs maar vooral de juichende fans. Het baseballseizoen loopt van april tot september.

Koop hier uw  Las Vegas Aviatorstickets en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets)

Koop hier uw Las Vegas Aviators tickets

In dit artikel

Las Vegas Aviators tickets kopen

Uw bestelde tickets worden na betaling met uw creditcard, per e-mail of per post naar u verzonden (afhankelijk van de door u gekozen optie). U betaalt hiervoor geen servicekosten. De bestelling van een e-ticket is de snelste en goedkoopste manier. Als u via deze website besteld, betaalt u geen administratie- of verzendkosten. In onderstaande tabel kunt u het speelschema van 2018 vinden en bekijken welke wedstrijd het beste binnen uw reisschema past. De ticketprijzen zijn relatief laag, waardoor het extra leuk is om eens een echte baseball wedstrijd mee te maken.

Waar kan ik het beste zitten in het Las Vegas Ballpark?

Ik raad u aan tickets te kopen voor vak 9 – 15, omdat deze plaatsen zich bevinden achter de batter. In deze hoek vindt de meeste actie plaats waardoor dit erg gewilde plekken zijn. Daardoor vallen deze tickets in een iets hogere prijsklasse en zijn deze plaatsen snel uitverkocht. Mocht u nét te laat zijn, of een iets lager budget hebben: vanuit de omliggende vakken 8 en 16 kunt u de curve balls, fast balls, pitches en catches ook prima volgen. Zorg dat u erbij bent en moedig de fanatieke spelers van Las Vegas  Aviators aan tot nog meer homeruns!

Hoe kom ik bij het Las Vegas Ballpark?

Het Cashman Field is gemakkelijk te bereiken met de bus, taxi of uw huurauto. Vanaf the Strip is het ongeveer twintig minuten rijden. Het Las Vegas Ballpark beschikt over een eigen parkeergarage waar u voor een laag totaal tarief uw huurauto veilig kunt parkeren.

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

Het is raadzaam een uur tot een half uur vóór de eerste pitch aanwezig te zijn. U bent dan ruimschoots op tijd bij uw stoel om niets van de aanvang van de wedstrijd te missen. Deze wordt geopend met het national anthem. Dit is erg bijzonder om mee te maken. Er zit geen vaste eindtijd aan de baseballwedstrijd; deze eindigt over het algemeen na de achtste inning.

Zie speelschema hieronder

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: