Masters of Illusion in Las Vegas

Koop tickets nu
Masters of Illusion in Las Vegas

Met de Masters of Illusion in Las Vegas ziet u de vijf beste goochelaars ter wereld in één liveshow. De show is te zien in het Jubilee Theater in Bally’s Hotel. Stap in de wereld van de magie en boek uw tickets eenvoudig, snel en veilig online, nog voordat u naar Las Vegas vertrekt. Hiermee kunt u tijd en geld besparen.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier de andere shows

In dit artikel

Fantasie, vuur en talent

Met in de hoofdrol ’s werelds beste goochelaars die hiervoor meerdere awards gewonnen hebben, is Masters of Illusion een moderne goochelshow voor de hele familie. De performers combineren fantasie, vuur en talent met hun trucs die u zullen doen verbazen als de magie vlak voor u op het podium plaatsvindt. De goochelaars hebben de afgelopen zes jaar opgetreden voor tienduizenden toeschouwers in Amerika en in 125 andere landen.

De cast

Masters of Illusion bestaat uit vijf professionele goochelaars die elkaar erg goed aanvullen. Farrell Dillion is één van Amerika’s bekendste komedie goochelaars en werd genomineerd voor ‘Stage Magician of the Year’ in Hollywood. Joseph Gabriel staat bekend om zijn vingervlugheid en hij heeft een aantal van de meest spectaculaire goocheltrucs gecreëerd in de wereld van de magie. Zijn ‘Magic on Broadway’ show was een groot succes in Las Vegas. Ook Greg Gleason speelde de hoofdrol in een succesvolle show aan the Strip, ‘the Wizard’s Secrets’. Zijn spannende trucs die maar net goed lijken te gaan, maakten hem tot een internationale sensatie. Tommy Wind is de jongste goochelaar die optreedt in Las Vegas. Zijn gedurfde en gevaarlijke trucs zullen u doen verbazen. Naathan Phan is ’s werelds favoriete Aziatische-Schotse goochelaar, die al op jonge leeftijd aan zijn carrière begon. In razendsnel tempo en met veel humor laat hij u zijn goochelkunsten zien.

Erics tip: Ik vond de trucs op zich goed, maar niet heel spectaculair. Na elke act is er een kleine pauze voor kostuumwissel en het ombouwen van het podium, waardoor de show steeds onderbroken wordt. Ondanks de bijzondere cast zou ik u toch aanraden een show van Cirque du Soleil of the Blue Man Group bij te wonen, als u echt verzekerd wilt zijn van een avond spektakel.

Praktische informatie

  • Leeftijdsgrens: 5 jaar
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: Jubilee Theater at Bally’s Hotel, 3645 S Las Vegas Blvd

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: