Cirque du Soleil One – Michael Jackson tickets

Koop tickets nu
Micheal Jackson One Las Vegas Cirque du Soleil

Koop uw One – Michael Jackson tickets voordat u naar Las Vegas gaat. U kunt uw theaterkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld bespaart. De show ‘Michael Jackson – One’ van Cirque du Soleil is een ode aan Michael Jackson en geproduceerd samen met zijn nabestaanden. De voorstelling is dan ook gemaakt in de geest van Michael Jackson, waar harmonie, eenheid en de hoop op een betere wereld de rode draad zijn. Dit alles in een spectaculaire show met een centrale rol voor de muziek van de King of Pop. De show is te zien in het theater van het Mandalay Bay Resort.

Koop uw One – Michael Jackson tickets hier

In dit artikel

Fantastische Choreografie

Zoals het hoort bij een Michael Jackson show, speelt dans een grote rol. Een team met maar liefst zes choreografen hebben fantastische choreografieën neergezet. Tijdens de show zijn er tientallen getalenteerde dansers die deze uitvoeren, op bekende nummers van Michael Jackson als Billie Jean, Thriller en Smooth Criminal.

Cirque du Soleil ONE Michael Jackson ONE Michael Jackson Cirque du Soleil

De acrobatische Michael Jackson

Deze geweldige muziek en dans worden in de show optimaal gecombineerd met de ingrediënten die ervoor zorgen dat shows van Cirque du Soleil onvergelijkbaar zijn met andere shows: geweldige decors die steeds weer veranderen en de beste acrobaten van de wereld. U moet er zelf geweest zijn om te weten hoe bijzonder de shows zijn en dat geldt ook zeker voor deze Michael Jackson show.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is vijf jaar
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: Mandala Bay Resort

 

Koop uw One – Michael Jackson tickets hier

Wilt u liever naar een ander Cirque du Soleil show? 

Cirque du Soleil Michael Jackson ONE

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: