The LINQ High Roller in Las Vegas

Koop tickets nu
The LINQ High Roller in Las Vegas

De High Roller in Las Vegas is het beroemde reuzenrad midden in de stad. De High Roller is met 168 meter hoog het grootste reuzenrad in de wereld. U kunt kiezen om overdag of ‘s avonds een rit te maken. Als het uw eerste keer is in Las Vegas dan raad ik deze zeker aan. De rit duurt ongeveer 30 minuten en geeft u een panoramisch uitzicht op de Las Vegas Strip. Het is goedkoper om vooraf uw kaartjes te kopen dan in Las Vegas.

Koop uw tickets voor High Roller hier

In dit artikel

LINQ High Roller tickets

U kunt online tickets kopen voor de High Roller voor overdag of ‘s avonds. Vooraf kunt u een drankje kopen die u kunt meenemen in de cabine. De cabine is erg ruim en u kunt gemakkelijk rondlopen en foto’s maken van de stad. Tijdens de 30-minuten durende rit krijgt u informatie over Las Vegas te horen. Als u ‘s avonds gaat dan ziet u alle lichten van de stad, maar ook met zonsondergang is het de moeite waard.

U kunt er ook voor kiezen om kaartjes voor de happy hour te kopen. Gedurende 30 minuten kunt u genieten van onbeperkt drankjes tijdens de rit. Deze optie is erg geschikt voor ‘s avonds voordat u gaat stappen.

Koop uw Happy Hour tickets voor High Roller hier

Erics tip: Met de Las Vegas Explorer Pass heeft u toegang tot de High Roller overdag. Bent u samen met een vriend/partner dan is de happy hour zeker een aanrader! In een half uurtje kunt u genieten van het uitzicht, met genoeg drankjes. Voor een familie vind ik het ook zeer geschikt. Het is een goede manier om Las Vegas te zien vanaf een ander standpunt.

The LINQ High Roller in Las Vegas - Uitzicht The LINQ High Roller in Las Vegas - Van binnen

Praktische informatie

Na het boeken van uw tickets ontvangt u via e-mail een voucher waarop u aanvullende informatie vindt.

  • Locatie: The LINQ
  • Openingstijden:
    • Overdag: 11:30 uur tot 19:00 uur
    • ‘s Avonds: 19:00 uur tot 2:00 uur
  • Happy Hour alleen geldig vanaf 21 jaar

Koop uw tickets voor High Roller hier

The LINQ High Roller in Las Vegas - Nacht The LINQ High Roller in Las Vegas - Zwembad

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: