Top 10 attracties in Las Vegas

Hier vindt u een overzicht van de top 10 attracties in Las Vegas. Ik raad aan om vooraf uw tickets en tours te boeken omdat het vaak goedkoper is dan ter plekke. Als u een voordeelpas koopt dan kan dat 55% voordeliger zijn dan losse kaartjes kopen!

In dit artikel

Top 10 HelikoptervluchtHelikoptervlucht Las Vegas en Grand Canyon

Ontdek Las Vegas en de Grand Canyon vanuit de lucht! Gedurende 45 minuten vliegt u over de stad, langs de Hoover Dam, Lake Mead, de Colorado River om vervolgens in de Grand Canyon te lunchen en weer terug te vliegen.
Bekijk hier alle helikoptervluchten en boek meteen

 Top 10 Explorer PassExplorer Pass

Met de Las Vegas Explorer Pass kunt u veel tijd en geld besparen. U kunt gebruikmaken van de hop on hop off bus en u krijgt gratis toegang tot veel attracties waaronder de Stratosphere-observatiedek en de Eiffeltoren in het Paris hotel.
Klik hier voor meer informatie

Grand Canyon HelikopterGrand Canyon

De Grand Canyon, één van de mooiste stukken natuur van de Verenigde Staten, staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Nu u tijdens uw verblijf in Las Vegas in de buurt bent, moet u ook een bezoekje brengen aan dit fenomeen. Dat kan per helikopter of met een dagtocht.
Lees hier over de verschillende opties

The LINQ High Roller in Las VegasThe LINQ High Roller

De LINQ High Roller is de beroemde reuzenrad midden in de stad. Gedurende 30 minuten krijgt u panoramisch uitzicht over Las Vegas. U kunt niet alleen van het uitzicht genieten, maar ook van onbeperkte drankjes te tijdens de happy hour.
Tickets voor The LINQ High Roller zijn hier beschikbaar

O Cirque du Soleil in Las VegasCirque du Soleil

De shows van Cirque du Soleil behoren tot de meest spectaculaire en best gewaardeerde shows ter wereld. Dit is echt iets anders dan een avondje theater in Nederland. Volgens ons is het een absolute ‘must’ om één van deze shows te bezoeken wanneer u in Las Vegas bent.
Koop uw tickets voor Cirque du Soleil hier

helikopter nachtvlucht boven Las VegasHelikoptervlucht in de avond

Een helikoptervlucht ‘s avonds is de ultieme manier om de Las Vegas strip te bewonderen. Vlieg over de neonlichtjes van de stad. Nergens ter wereld is een helikoptervlucht zo goedkoop als in Las Vegas. Vanaf €77 vliegt u 10-12 minuten.
Lees hier meer over de avond helikoptervluchten in Las Vegas

Acrobat or Acrophobe Stratosphere Las VegasStratosphere Tower

Op 350 meter hoog bevindt zich de Stratosphere Tower. Deze biedt naast uitzicht op Las Vegas ook een aantal kermisattracties zoals Insanity The Ride en Big Shot. Perfect voor adrenaline junkies!
Tickets voor de Stratosphere Tower en de andere attracties koopt u hier

Hop on Hop off

Als u langs de strip wilt rijden om vervolgens in Downtown Las Vegas te gaan shoppen is de hop on hop off bus ideaal. U kunt overal op- en afstappen en zo alle bezienswaardigheden van de stad op uw eigen gemak zien.
Koop uw tickets voor de Hop-on Hop-off Bustour hier

Vervoer van/naar vliegveld

Omdat er geen openbaar vervoer is van en naar het vliegveld, raad ik aan om dit vooraf te regelen. Er zijn verschillende opties. Zo kunt u met een gedeeld shuttle busje reizen, of in style met een limousine.
Bekijk de verschillende opties van en naar het luchthaven

Bellagio's Fountains avondBelaggio Fountain

De fonteinen van het Belaggio Hotel zijn wereldberoemd. Vanaf het middag uur tot middernacht kunt u geheel gratis genieten van dit spektakel. Ik raad aan om ze vooral ‘s avonds te bezoeken.
Hier kunt u meer lezen over het Belaggio Hotel en casino

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: