Outlets in Las Vegas

Town square shopping outlet las vegas

Er zijn verschillende outlets in Las Vegas. De bekendste zijn Las Vegas North Premium Outlets en Las Vegas South Premium Outlets. Ook in de stad zelf vindt u genoeg winkels met geweldige prijzen, zoals het winkelcentrum Town Square. En als u op weg bent naar Los Angeles, dan kunt u langsgaan bij Fashion Outlets. Lees hieronder meer over de outlets in Las Vegas en ik wens u alvast veel plezier met winkelen.

In dit artikel

Las Vegas North Premium Outlets

De Las Vegas North Premium Outlets wordt beschouwd als de beste outlet in Las Vegas. U vindt er 150 winkels, waaronder bekende merken als Armani Exchange, Armani Outlet, Burberry, Calvin Klein, Diane Von Furstenberg, Diesel, DKNY, Dolce & Gabbana, Hugo Boss Factory Store, Lacoste, Michael Kors en Tommy Hilfiger en sportmerken zoals Adidas, Nike, Reebok en Puma. Het is een openlucht winkelcentrum, dus vergeet niet uw zonnebrandcrème mee te nemen in de zomer.

Deze outlet heeft geen shuttlebus, maar is gemakkelijk te bereiken met de bus, taxi en zelfs met de Hop-on Hop-off-bus die voor het winkelcentrum stopt.

 • Adres: 875 South Grand Central Parkway
 • Openingstijden:
  Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur
  Zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Las Vegas South Premium Outlets

De Las Vegas South Premium Outlets heeft 140 winkels en wordt gezien als het kleinere en minder goede broertje van de North Premium Outlets. Las Vegas South is zeker geen slechte optie, het heeft alleen minder bekende merken. Een voordeel is dat deze outlet overdekt is, zodat u ook als het extreem warm is of regent ongestoord kunt shoppen. In deze outlet vindt u merken als Adidas, Banana Republic, Calvin Klein, Converse, DKNY, Gap, Hugo Boss, Levi’s, Nike, Reebok, Timberland en Tommy Hilfiger.

Deze outlet heeft geen shuttlebus, maar u kunt er met de bus of taxi naartoe gaan.

 • Adres: 7400 Las Vegas Boulevard South
 • Openingstijden:
  Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur
  Zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Town Square

Het winkelcentrum Town Square ziet eruit als een klein stadje, maar heeft een ruim aanbod aan winkels. Het is geen outlet, maar de prijzen zijn er geweldig en u kunt er veel deals vinden. Het winkelcentrum is niet overdekt, biedt rolstoel- en kinderwagenverhuur aan en heeft zelfs een speeltuin. Er zijn winkels van onder andere Abercrombie & Fitch, ALDO, Apple, A | X Armani Exchange, Hollister Co., Victoria’s Secret, MAC, H & M, Old Navy, GAP, Sephora, Ulta en Sunglass Hut.

 • Adres: 6605 Las Vegas Blvd South, Las Vegas
 • Openingstijden:
  Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 21.00 uur
  Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur
  Zondag van 11.00 tot 20.00 uur

Outlets in Las Vegas Outlets in Las Vegas

Fashion Outlets

Dit winkelcentrum vindt u onderweg naar Los Angeles. Het is een outlet met ‘slechts’ 100 winkels, waaronder American Eagle, Banana Republic, Calvin Klein, Converse, Hollister, Hugo Boss, Karen Millen, Lacoste, Lee, Levi’s, Nike, Puma, Tommy Hilfiger. Bij Fashion Outlets kunt u shoppen met kortingen van maximaal 75 procent. Als u even flink wilt winkelen, is het wellicht de moeite waard om een uitstapje te maken naar deze outlet.

 • Adres: 32100 Las Vegas Blvd. Primm
 • Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur
Eric’s Tip: Alle prijzen in winkels in Las Vegas zijn zonder de sales tax. De tax is 8,25 % en wordt er bij de kassa nog bovenop geteld.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: