Vegas Golden Knights tickets

Koop tickets nu
Vegas Golden Knights

Tickets voor de Vegas Golden Knights kunt u makkelijk online kopen voordat u naar Las Vegas vertrekt. Het ijshockeyseizoen loopt van oktober tot april. U kunt Knights tickets kopen vanaf $50.  De Vegas Golden Knights spelen in het T-Mobile Arena waarbij u, samen met 17,500 fans, kunt genieten van de spanning die gepaard gaat met ijshockey. Voor een onvergetelijke ervaring, raad ik het zeker aan voor de hele familie.

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

In dit artikel

Vegas Golden Knights tickets kopen

Bekijk de tabel hieronder voor de speeldata of selecteer hier een datum. U kunt de tickets gemakkelijk met uw creditcard bestellen en u kunt kiezen om ze per post of per e-mail op te laten sturen. E-tickets zijn de goedkoopste optie omdat u dan geen verzendkosten betaald, u krijgt deze gewoon in uw mailbox. De Vegas Golden Knights tickets zijn gegarandeerd echt en ze worden op tijd geleverd voor de wedstrijd, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken.

U koopt de kaartjes voor de Knights van seizoenkaarthouders die niet naar de wedstrijd kunnen gaan. Het is mogelijk dat deze kaartjes dan duurder zijn omdat de officiële kaarten zijn uitverkocht.

Waar kan ik het beste zitten?

Om een ijshockeywedstrijd goed te kunnen volgen moet u de puck goed zien. Dichterbij het speelveld zijn de kaartjes duurder. Er zijn verschillende soorten ‘sections’ in een stadium. In het T-Mobile Arena zijn de goedkoopste plekken sectie 201 t/m 209 en 219 t/m 227. Als u alleen komt voor de sfeer dan zijn dit prima zitplekken. De sections die ik zou aanraden zijn 3 t/m 8 of 13 t/m 18. Bij deze zitplekken kunt u goed het spel zien.

Koop hier uw Vegas Golden Knights tickets

Praktische informatie

Hoe reis ik van/naar het T-Mobile Arena?

Als u al Downtown bent dan kunt u het beste lopen naar het stadium. Bent u op de Strip? Dan raad ik aan om een taxi / Uber te nemen.

Wanneer moet ik er zijn?

Ik zou aanraden om een beetje op tijd te zijn. 45 Minuten voor een wedstrijd is optimaal omdat u dan genoeg tijd heeft om rustig uw plaats te vinden en naar het national anthem te luisteren.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: