Helikoptervluchten in Las Vegas

Koop tickets nu
Helikoptervlucht in Las Vegas

Helikoptervluchten in Las Vegas zijn een hele belevenis. En nergens ter wereld is een helikoptervlucht zo goedkoop als in Sin City. Er zijn zowel helikoptervluchten overdag als ‘s avonds. Vanuit een helikopter de stad bekijken is een ervaring die u niet snel zult vergeten. U zult onder andere de beroemde Strip zien, The High Roller en de Eiffel Tower. Ook ziet u alle hotels en casino’s van bovenaf en het Stratosphere Tower van dichtbij. Lees hieronder enkele tips en ervaringen.

Boek uw helikoptervlucht hier

In dit artikel

Er zijn verschillende helikoptervluchten, wat is de beste?

Erics tip: Ik heb zelf verschillende helikoptertouren gedaan, zowel overdag als ‘s avonds. Ook zijn er helikoptertouren van alleen de stad Vegas zelf, of naar Grand Canyon. Voor Vegas raad ik aan om eentje te kiezen die ‘s avonds vliegt. Dit komt vooral omdat The Strip dan tot leven komt, en het een indrukwekkende ervaring is. De laatste wat ik had gedaan was in april 2023, dat was de 15-minuten vlucht met ophaalservice (zie hier). Ik vond het fijn dat alles geregeld was en ik me geen zorgen hoefde te maken over waar ik moest zijn. Als u zich ook in Downtown Las Vegas laat afzetten, kunt u genieten van de stad en dan met een taxi op eigen gelegenheid terug.

Bekijk ook mijn pagina over de helikoptervluchten naar de Grand Canyon.

Praktische Informatie

Na het boeken van de tour ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten en als ticket voor de tour gebruiken, of laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: variabel
  • Vertrekpunt: hotel of heliport
  • Vertrektijd: variabel
  • Zorg dat u er tenminste 30 minuten voor vertrek bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter

Hier vindt u een uitgebreid aanbod van helikoptervluchten in Las Vegas

Hieronder ziet u foto’s van de helikoptervlucht die ik zelf gedaan heb. Dit zijn mijn foto’s en dit is wat u kunt verwachten tijdens uw vlucht!

Helikoptervlucht Las Vegas Helikoptervlucht Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: