Go City All-Inclusive Las Vegas Pass

Koop tickets nu
Go City All-Inclusive Las Vegas Pass
5 % extra korting

De Go City All-Inclusive Las Vegas Pass is een slimme keuze als u attracties in Las Vegas op efficiënte en voordeliger manier willen bezoeken. U kiest voor een aantal dagen en gedurende deze (achtereengesloten) dagen kunt u alle inbegrepen attracties bezoeken. U kunt zoveel zien als u zelf wilt. De pas kunt u kopen voor 2, 3, 4 of 5 dagen. Bij 3 dagen of meer kunt u één premium attractie kiezen zoals bijvoorbeeld een helikoptertour ‘s avonds.

Koop hier uw Go City All-Inclusive Las Vegas Pass

DEAL: Koop uw Go City Las Vegas All-Inclusive Pass hier en gebruik kortingscode AFFGOALL voor 5 % extra korting!

In dit artikel

Go City All-Inclusive Las Vegas Pass

De Go City All-Inclusive Pass voor Las Vegas is een vooraf betaald pas dat toegang geeft tot meer dan 40 attracties, rondleidingen en ervaringen in de stad. De attracties variëren van het High Roller Observation Wheel tot Madame Tussauds en bieden een goede mix van activiteiten die geschikt zijn voor verschillende interesses.

Go City All-Inclusive Las Vegas Pass - Stratosphere Go City All-Inclusive Las Vegas Pass - Hoover Dam

Hoe werkt de Go City All-Inclusive Las Vegas Pass?

De All-Inclusive Pass is beschikbaar voor 2, 3, 4 of 5 dagen. Daarmee kunt u zelf bepalen hoeveel dagen u de stad wilt verkennen. De pas wordt geactiveerd wanneer je hem voor het eerst gebruikt en is daarna geldig op opeenvolgende dagen.

Tijdens deze periode kunt u alle inbegrepen bezoeken. Na het downloaden of afdrukken van de pas, is deze direct gereed voor gebruik! Let wel, voor tours en bepaalde attracties is het noodzakelijk vooraf een tijdslot te reserveren of een boeking te maken.

De digitale aard van de pas zorgt voor gemak, omdat je hem op je smartphone kunt opslaan of thuis kunt afdrukken. Je hoeft alleen maar je pas te laten zien bij de ingang van elke attractie om toegang te krijgen.

Premium ervaringen inbegrepen

Voor degenen die kiezen voor een langere pas (3 dagen of meer), is er de mogelijkheid om te genieten van een premium ervaring uit een selecte lijst, waaronder:

  • Een helikoptervlucht over de Las Vegas Strip.
  • Een begeleide dagtour naar de Grand Canyon.
  • Tickets voor een show van Cirque du Soleil of Blue Man Group.

Check hier de actuele Premium ervaringen

Besparen met de Las Vegas Pass

Het gebruik van de Go City All-Inclusive Pass kan je tot 50% besparen in vergelijking met het kopen van losse tickets bij elke attractie. Dit eenvoudige voordeel zorgt ervoor dat je meer kunt beleven terwijl je minder uitgeeft.

Diverse attracties in de Go City All-Inclusive Las Vegas Pass

De Go City All-Inclusive Pass biedt toegang tot diverse attracties in Las Vegas. Een rit in de High Roller Observation Wheel geeft een panoramisch uitzicht over de stad. Met de Big Bus Hop-On Hop-Off tour kun je op eigen tempo de beroemde bezienswaardigheden verkennen. Madame Tussauds laat je naast levensechte wassen beelden van beroemdheden staan, terwijl de Hooverdam Highlights Tour indrukwekkende technische inzichten biedt. Het Las Vegas Natural History Museum dompelt bezoekers onder in de rijke natuurlijke en culturele geschiedenis. Elk van deze attracties verrijkt je bezoek aan Las Vegas, allemaal via één handige pas.

Koop hier uw Go City All-Inclusive Las Vegas Pass

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: