SkyJump in Las Vegas

Koop tickets nu
SkyJump in Las Vegas

De SkyJump in Las Vegas is niet weggelegd voor wie met hoogtevrees kampt. De Skyjump is een combinatie van bungeejumpen en skydiven. En dat van één van de grootste bouwwerken langs de Strip. Het is geen verrassing dat Las Vegas enkele verbluffende attracties in petto heeft voor wie een gewoon pretpark niet spannend genoeg vindt. Maar de SkyJump is stipt op nummer één de meest spannende.

Koop hier uw tickets voor de SkyJump in Las Vegas

In dit artikel

Bungee Jumpen en Skydiving in Las Vegas

De SkyJump is een attractie waarbij u gaat bungee jumpen én skydiving in één. U krijgt daarbij een verbluffend zicht op de Strip en de Las Vegas Valley. U springt vanaf de 108e verdieping van de toren. De sprong staat daarmee in het Guinness Book of Records en haalt een topsnelheid van 63km/u.

Alles wat u hoeft te doen is u begeven naar de Stratosphere Tower, waar u een speciaal pakje aan mag trekken en veiligheidsinstructies krijgt voordat u met de lift een paar honderd meter naar boven gaat. Veiligheid is erg belangrijk en u wordt meerdere keren gecontroleerd. Er worden foto’s gemaakt en op uw pols draagt u een camera die alles vastlegt. U kunt ervoor kiezen om de beelden later aan te schaffen.

Ondertussen voelt u de adrenaline al stromen door uw lijf en begint de spijt al naar boven te komen. Helaas, het is te laat want u wordt inmiddels goed vastgemaakt alvorens u op de rand van de toren gaat staan. Er wordt snel “3-2-1, springen!” geroepen door het personeel en dan is het tijd om de ultieme sprong van uw leven te maken! Als u er in slaagt om uw ogen open te houden, wordt u nog eens beloond met een indrukwekkend panorama. In een paar seconden staat u weer beneden.

Overige Las Vegas attracties op de Stratosphere Tower

De Stratosphere Tower heeft naast de SkyJump maar liefst vier attracties die u meer dan terecht op uw bucketlist mag plaatsen: Insanity, Big Shot en X-Scream die uw onbevreesdheid voor hoogtes even uittesten. Als u ook deze attracties wilt bezoeken, dan raad ik aan om een Stratosphere Tower Unlimited Ride Pass aan te schaffen. Met deze pas heeft u toegang tot de attracties en het uitkijkpunt.

Praktische informatie

Dit ticket biedt u tevens toegang tot het observatiedek.

  • Locatie: Stratosphere Hotel
  • Openingstijden: dagelijks, tussen 10.00 en 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag tot 02:00 uur.

Koop hier uw tickets voor de SkyJump in Las Vegas

Erics tip: Ik raad de SkyJump aan als u echt een adrenaline junkie bent. Mocht dat niet zo zijn dan kunt u prima van het uitzicht genieten op het observatiedek. Daar kunt u ook zien hoe mensen er vanaf springen, wat voor sommigen spannend genoeg zal zijn.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: