Dagtochten naar Hooverdam

Hoover Dam meer

Er zijn enkel dagtochten naar Hooverdam beschikbaar. De populaire attractie ligt op nog geen drie kwartier rijden vanaf Las Vegas. De Hooverdam verzorgt ook de energie voor de gokstad en vanuit Las Vegas kunt u de indrukwekkende dam gemakkelijk bezoeken. U kunt op eigen gelegenheid gaan, maar er worden ook veel helikoptervluchten en bustours georganiseerd vanuit Las Vegas

Boek hier uw dagtocht naar Hooverdam

In dit artikel

Tours van de Hooverdam

Het spectaculairste uitzicht op de dam was vroeger alleen per helikopter bereikbaar. In 2010 is hier verandering in gekomen dankzij de “Mike O’ Callaghan & Pat Tillman Memorial Bridge”. De brug ligt 450 meter ten zuiden van de Hooverdam en biedt op een hoogte van 275 meter het beste uitzicht dat u maar kunt inbeelden. Leuk detail is dat wanneer u op de brug staat, u zich bevindt op de grens van twee staten:  Arizona en Nevada.

Hooverdam tour met Lake Mead Cruise

Tijdens deze tour verkent u de binnenkant van de dam. U loopt door een tunnel van 75 meter en de Nevada vleugel van 195 meter lang. U krijgt de mogelijkheid de generatoren van de elektriciteitscentrale te bekijken, voordat u aan boord stapt van de Desert Princess-stoomboot voor een cruise van 90 minuten op Lake Mead.

Hooverdam tour per luxe terreinwagen en varen op de Colorado River

Deze tour naar de Hooverdam neemt u tevens mee op een watertocht van 20 minuten over de Colorado River. Dit is de beste mogelijkheid om de mooiste foto’s te maken van zowel de Hooverdam als de Colorado River.

Las Vegas Trail Run

De Trail Run is een 13 kilometer lange wandeling die u over een oud spoorwegbed boven Lake Mead leidt. Na vijf tunnels heeft u de indrukwekkende Hooverdam bereikt en kunt u genieten van prachtige vergezichten.

Boek hier uw dagtocht naar Hooverdam

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: