Cirque du Soleil “O” tickets

Koop tickets nu
O Las Vegas Cirque du Soleil

Bespaar op uw Cirque du Soleil “O” tickets door ze te kopen voordat u naar Las Vegas gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. Beleef één van de meest spectaculaire shows ter wereld in het Bellagio Hotel.

Koop uw kaartjes voor Cirque du Soleil show “O” hier

In dit artikel

Een bijzonder podium

Het podium van het O Theatre verandert gedurende de show continu. Op de meeste momenten bevat deze een enorm zwembad, dat tijdens de show van vorm en diepte lijkt te veranderen. Op andere momenten wordt er op het podium gespeeld waarbij het water weer uit het zicht is. Het is duidelijk dat bij de totstandkoming van ‘O’ de beste theatermakers ter wereld betrokken zijn geweest. U valt van de ene verbazing in de andere.

Las Vegas show O van Cirque du Soleil show O van Cirque du Soleil in Las Vegas

Eau

De naam van de show komt voort uit het Franse eau, dat als ‘O’ wordt uitgesproken en water betekent. Water is dan ook de rode draad in de show. U ziet fantastische synchroonzwemmers, spectaculaire stunts van een metershoge duikplank, acrobaten en nog veel meer. Door de prachtige muziek wordt er een romantische sfeer neergezet, maar er is ook ruimte voor subtiele humor. Al met al is het een adembenemende beleving!

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is vier jaar
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: Bellagio Hotel

 

Koop uw Cirque du Soleil “O” tickets hier

Wilt u liever naar een ander Cirque du Soleil show? 

Cirque du Soleil O in Las Vegas O Cirque du Soleil in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: