Cirque du Soleil Mystère tickets

Koop tickets nu
Mystere Cirque du Soleil - Las Vegas

U kunt makkelijk aan uw Cirque du Soleil Mystère tickets komen voordat u naar Las Vegas gaat. Koop uw theatertickets online, om tijd en geld te besparen. Op zoek naar een avondje vol mysterie in Las Vegas? Dan kunt u het beste Cirque du Soleils Mystère bezoeken in het Treasure Island Hotel. De show is innovatief en opwindend.

Koop uw kaartjes voor Cirque du Soleil Mystère hier

In dit artikel

Mystère, het leven is een mysterie

Mystère is een typische Cirque du Soleil show, met een mix van eigenaardige circuskunsten en ondenkbaar entertainment. Deze show was de allereerste van Cirque du Soleil in het bruisende Las Vegas en draait al sinds 1993 in het Treasure Island Hotel. Mystère is inmiddels maar liefst acht keer bekroond tot ‘Beste Show’ door het Las Vegas Review Journal. Mystère laat, met behulp van 72 artiesten, zien dat het leven zelf een mysterie is.

Kleurrijke decors en bijzondere kostuums

De artiesten bestaan uit dansers, zangers, musici en acrobaten, die tezamen allerlei onderdelen van het leven uitbeelden. Van spermatoïden en wedergeboorte, tot het streven naar geluk. U waant zich tijdens deze show in een droomwereld, waar al uw fantasieën werkelijkheid worden. Geniet van Japanse drums, clowns, ongekend trampoline springen, Chinese paaldansers en trapeze zwaaien. De kleurrijke decors en de bijzondere kostuums versterken het gevoel van een droomwereld. De live muziek, van rock tot soul en van Keltisch tot Afrikaans, maakt Mystère bovendien een lust voor het oor. Deze show vol passie, schoonheid, precisie en kracht, is een bijzondere belevenis voor het hele gezin!

Informatie over de voorstelling

  • Geen minimumleeftijd
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: Treasure Island Hotel (‘TI’)

Koop uw kaartjes voor Cirque du Soleil Mystère hier

Wilt u liever naar een ander Cirque du Soleil show? 

Mystere Cirque du Soleil - Las Vegas - Dance Mystere Cirque du Soleil - Las Vegas - Jump

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: