Las Vegas Vakantie

U bent van plan om naar Las Vegas te gaan op vakantie of heeft de reis zelfs al geboekt? Dan is het verstandig om van tevoren al een beetje te kijken wat u allemaal kunt doen in Las Vegas. De stad is erg overweldigend en er is voldoende te zien en te doen, maar wanneer u totaal onvoorbereid aankomt, kan de hele drukte soms ook verlammend werken. Nergens voor nodig!

Wat ik u aanraad om te gaan doen, hangt erg af van hoeveel tijd u heeft in Las Vegas, hoeveel geld u wilt besteden en natuurlijk van uw persoonlijke smaak en interesses. Mijn site doorspitten en op basis daarvan uw eigen plan maken, is het beste advies dat ik u kan geven. Toch zijn er een aantal dingen die u volgens mij in ieder geval niet mag missen:

In dit artikel

Gratis in Las Vegas

Voor het eerst in Vegas? De eerste dag in Las Vegas raden we aan om gewoon lekker de Strip af te wandelen en een aantal mooie hotels te bekijken. Hotels als Luxor, Bellagio en Venetian zijn absoluut de moeite waard om van buiten en binnen te bekijken. Een taxi-ritje naar the Sign (het bekende welkomstbord van Las Vegas) voor een toeristische foto is een must do. Loop na het eten ook zeker even langs de fonteinen bij het Bellagio en wacht tot de muziek begint te spelen en de fonteinen beginnen te ‘dansen’ (’s avonds is dit elk kwartier).

Bekijk een aantal gratis bezienswaardigheden in Las Vegas

Shows in Las Vegas

Zoals alles in Las Vegas zijn ook de shows groot/groter/grootst. Mijn absolute favoriet is “O” van Cirque du Soleil. Houdt u wat minder van dit soort spectaculaire shows maar wilt u wel een avondje uit? Las Vegas biedt ook vele comedyshows, muzikale optredens en bioscopen.

Bezoek een show van Cirque du Soleil

Shoppen in Las Vegas

Zeker voor de dames is dit een optie die niet gemist mag worden. Bezoek de meest luxe shops of scoor goedkope merkkleding in een outlet.

Ga shoppen in Las Vegas

Helikoptervlucht in Las Vegas

Een helikoptervlucht over alle immense hotels zult u niet snel vergeten. En het is wellicht voordeliger dan u denkt.

Maak een helikoptervlucht over de Las Vegas Strip

Helikoptervlucht Grand Canyon

Zeker als u wat meer tijd hebt, is het de moeite waard om een (dag)trip naar de Grand Canyon te plannen. Helikopterfan? Het is ook mogelijk om een helikoptervlucht over/naar de Grand Canyon te maken.

Bezoek de Grand Canyon

Stripclubs

Waar moet u zijn en hoe gaat het in z’n werk?

Stripclubs in Las Vegas

Tot slot: Waag een klein gokje.
U bent immers in de gokhoofdstad van de wereld! Er zijn in de meeste casino’s kasten waar u al voor 1 cent per draai kunt spelen. Zelf vinden wij het erg leuk om in Las Vegas te pokeren of op een (low limit) blackjack tafel aan te schuiven. U kunt lekker spelen terwijl U geniet van een drankje (gratis, u betaalt alleen $1 fooi per drankje) en maakt vaak nog een praatje met de dealer of uw medespelers. Waarschuwing: Speel met mate. Zet geen geld in waarvan u het niet kunt veroorloven om te verliezen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: