Cirque du Soleil KÀ tickets

Koop tickets nu
show_ka

Bespaar op uw Cirque du Solei KÀ tickets door ze te kopen voordat u naar Las Vegas gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en u bespaart bovendien tijd en geld. Op zoek naar een unieke Las Vegas ervaring? Bezoek de voorstelling ‘KÀ’ van Cirque du Soleil in het grootste hotel van de Verenigde Staten: het MGM Grand hotel.

Koop uw kaartjes voor Cirque du Soleil KÀ hier

In dit artikel

Een reis vol tegenslagen

‘KÀ’ biedt u een ongekende theaterervaring. Met behulp van acrobatiek, vechtsporten, multimedia, capoeira, vuur en innovatief poppenspel, vertelt ‘KÀ’ het verhaal van een tweeling. Deze broer en zus beginnen aan een zoektocht naar hun gezamenlijk lot. Tijdens de reis worden ze geconfronteerd met diverse karakters en gebeurtenissen, die goed en kwaad uitbeelden. Het is een reis vol tegenslagen, waarbij gevaar loert op iedere hoek.

Cirque du Soleil KÀ tickets Cirque du Soleil KÀ tickets

Culturele Diversiteit

Ruim tachtig artiesten van over de hele wereld, brengen dit verhaal tot leven. Cirque du Soleil liet zich voor de voorstelling ‘KÀ’ inspireren door diverse culturen. Dit komt terug in de decors, de kostuums en de muziek. Doordat in elke stoel van het theater speakers zijn ingebouwd, beleeft u de voorstelling bovendien zeer intens. ‘KÀ’ is overigens de eerste show van Cirque du Soleil waarin echt een verhaal wordt verteld, in tegenstelling tot de meer abstracte voorgangers van Cirque du Soleil.

‘KÀ’ is een heroïsche reis langs liefde en conflicten. Laat u verrassen door deze spectaculaire show van Cirque du Soleil! Een bezoek aan een show van deze grootte is immers een mustdo als u in Las Vegas bent. Al meer dan een miljoen mensen zagen ‘KÀ’. Bent u de volgende?

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is vijf jaar
  • Duur: ongeveer 1 uur en 30 minuten
  • Locatie: MGM Grand Hotel

 

Koop uw kaartjes voor Cirque du Soleil KÀ hier

Wilt u liever naar een ander Cirque du Soleil show? 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: