Trouwen in Las Vegas

Wilt u trouwen in Las Vegas? Las Vegas staat bekend om de vele wedding chapels, kleine ‘kapelletjes’ waar u snel getrouwd kunt zijn maar ook kunt kiezen voor een uitgebreidere ceremonie. Een aantal daarvan kunt u ook al van tevoren online boeken.  Las Vegas is een stad die leeft als geen ander, met in elk hotel wel een toprestaurant en bovendien met fantastische natuur (zoals de Grand Canyon) in de omgeving. Ook voor een mooie romantische dag is Las Vegas dus geschikt! Hier hangt vaak wel een heel ander prijskaartje aan dan aan een ‘Elvis wedding’.

In dit artikel

Trouwen in the Valley of Fire met privélimousine

Uw huwelijksceremonie tussen de rotsen! Met haar zandstenen rode rotsformaties, is the Valley of Fire een unieke locatie voor uw bruiloft in Las Vegas. Een professionele fotograaf reist met u mee in de luxe limousine om honderd trouwfoto’s te maken met een prachtige achtergrond op uw speciale dag.

Boek hier uw Valley of Fire bruiloft

Trouwen tijdens een nachtelijke helikoptervlucht boven the Strip

Wissel uw huwelijksbeloften uit in de lucht! Nadat u met een limousine opgehaald bent bij uw hotel, trouwt uw voorganger u aan boord van een privé-helikopter. Breng met uw drie gasten een toast uit met champagne terwijl u boven the Venetian, the Fremont Street Experience en the Golden Nugget vliegt.

Boek hier uw bruiloft per helikoptervlucht

Trouwen in the Graceland Wedding Chapel

Geef uw ja-woord in the Graceland Wedding Chapel! Talrijke beroemdheden zoals Elvis Presley, Jon Bon Jovi en Billy Ray Cyrus gingen u voor. In deze ruim 50 jaar oude Wedding Chapel zijn scènes opgenomen voor vele films. Mooie verse bloemen, een limousine, professionele fotograaf en een dvd-opname van de trouwceremonie worden allemaal voor u geregeld, maar zoals u weet: What Happens in Vegas, Stays in Vegas!

Boek hier uw Graceland bruiloft

Trouwen voor de lol

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om te trouwen voor de lol. U kunt dit bijvoorbeeld door middel van een Drive Through Wedding doen of in een Wedding Chapel met Elvis upgrade.

Is trouwen in Las Vegas rechtsgeldig?

U en uw geliefde hebben het ja-woord gegeven en zijn nu getrouwd voor de Amerikaanse wet. U kunt bij de trouwambtenaar in Las Vegas, een apostille en een wedding certificate opvragen. Wanneer u dit in de gemeente waar u woonachtig bent inlevert, wordt uw huwelijk geregistreerd en rechtsgeldig verklaard.

Bekijk hier alle mogelijkheden om te trouwen in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: