Grand Canyon Dagtochten

Koop tickets nu
Grand Canyon blauwe lucht

Wilt u naar Grand Canyon? Neem dan een van de Grand Canyon dagtochten vanuit Las Vegas. Er zijn verschillende opties, u kunt bijvoorbeeld een helikoptervlucht nemen of een georganiseerde dagtocht.

Bekijk hier alle dagtochten naar de Grand Canyon

In dit artikel

Dagtochten naar de Grand Canyon

Als u een spectaculaire ervaring wilt hebben, dan kan ik aanraden de Grand Canyon te ontdekken met een helikoptervlucht.

Voor de dare devils is er de Skywalk, die wordt gerund door de Hualapai indianen. Dit zwevende platvorm is van glas gemaakt en biedt u een fantastisch uitzicht dat u niet snel zult vergeten. U krijgt de kans om 22 meter over de diepe Grand Canyon te wandelen en door het glazen platvorm naar beneden te kijken. Met deze dagtocht kunt u samen met een gids Grand Canyon ontdekken en de Skywalk bewandelen.

Voor diegenen die houden van geschiedenis kunt u langs de South Rim vele historische bezienswaardigheden vinden. Zo is er bijvoorbeeld de Desert Watch Tower vanwaar u een prachtig uitzicht heeft en indien u meer geïnteresseerd bent in musea dan kunt u een kijkje nemen in de Kolb Studio. Hierin is een museum gevestigd met steeds veranderende tentoonstellingen die gericht zijn op het leven in dit gebied. Geïnteresseerd in fossielen en stenen? Dan is een bezoekje aan de Lookout Studio een welkome verandering.

Grand Canyon en de Colorado River Grand Canyon vanaf helikopter

Dagtours naar Grand Canyon South Rim of Northrim vanuit Las Vegas

Vanuit Las Vegas zijn er verschillende mogelijkheden om de zuidkant van de canyon te ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld de South Rim Grand Canyon National Park Bus Tour boeken. Met deze dagtrip rijdt u in een bus door de South Rim en maakt u stops bij prachtige uitzichtpunten, namelijk Mather Point en Bright Angel Lodge. U kunt een wandeling maken over de rand van de canyon, het historische El Tovar Lodge een bezoek brengen en souvenirs kopen.

Wilt u de North Rim vanuit de lucht bewonderen? Boekt u dan de Grand Canyon North Rim per helikopter. Tijdens uw helikoptervlucht, kunt u het prachtige uitzicht over de kloof bewonderen door panoramische ramen. U vliegt over het Kaibab National Forest met de grootste Ponderosa dennen ter wereld, de Dragon Corridor, de Colorado River, Painted Desert, Marble Canyon en Desert View Watchtower. U kunt deze dagtours eenvoudig vooraf online boeken

Dagtrips naar Grand Canyon West Rim vanuit Las Vegas

Ook kunt u kiezen voor een dagtour naar de West Rim van Grand Canyon met een kleine groep vanuit Las Vegas. Door de Mojavewoestijn, Joshua trees in de dichte bossen en Black Mountains reist u naar de West Rim. U kunt een wandeltocht maken naar de panoramische uitzichtpunten, over de Skywalk wandelen en Hualapai Ranch bezoeken waar u een hartige lunch kunt nuttigen. Wilt u liever zelf door de West Rim rijden? Kiest u dan voor de Grand Canyon West Rim in SUV, een self-drive dagtrip vanuit Las Vegas. Verken aan de hand van een plattegrond en routebeschrijving de westzijde in uw eigen tempo met een gehuurde SUV.

Bekijk hier alle dagtochten naar de Grand Canyon

Colorado River boottocht Grand Canyon en Colorado River

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: