Pool Party in Las Vegas

Koop tickets nu
Pool Party in Las Vegas

Een spectaculaire tijd hebben tijdens een pool party in Las Vegas? Dat wilt iedereen! Aan the Stip worden immers de meest spetterende pool party’s gehouden. Als u niet weet waar de beste feesten te vinden zijn, dan raad ik de Pool Party Tour aan. Tijdens de tour komt u bij twee van de bekendste zwembadfeesten. U sluit af bij het beroemde Welcome to Las Vegas Sign. Feest mee als een VIP en boek vooraf uw tickets eenvoudig en veilig online.

Boek hier uw tickets voor de Pool Party Tour in Las Vegas

In dit artikel

Ibiza style

Gedurende de zomermaanden komen de zwembaden van de grote hotels aan the Strip tot leven en worden hier bruisende feesten gegeven. ‘s Werelds beste DJ’s zoals Tiësto en Martin Garrix zijn te vinden achter de draaitafels en te zien op grote videoschermen. Met zoveel feestende mensen in zwemkleding, champagnetorens, palmbomen en zand naast de zwembaden, wordt er een ware Ibiza style gecreëerd. Maar ook op deze Pool Party’s kunt u een gokje wagen aan één van de speeltafels naast het zwembad, waardoor u niet vergeet dat u in Las Vegas bent.

VIP behandeling

Uw Pool Party Tour begint zodra u instapt in de party-limousine, waar u onbeperkt kunt genieten van zomerse cocktails. Uw gastvrouw neemt u mee naar twee van de beste Pool Party’s in het Venetian, the MGM Grand, Mandalay Bay of the Mirage. U als VIP hoeft niet in de rij te staan om naar binnen te komen of om uw entreeticket te kopen, alles wordt voor u geregeld. Na het tweede zwembadfeest rijdt de limousine u naar de derde stop van deze tour, namelijk het beroemde Las Vegas Sign. Voordat u weer bij uw hotel wordt afgezet, kunt u hier de Pool Party Tour in stijl afsluiten.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Let op: deze tour is seizoensgebonden en loopt van april tot eind september
  • Duur: 5 uur
  • Vertrektijd: 11.30

Boek hier uw tickets voor de Pool Party Tour in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: