Toegang tot Las Vegas clubs

Koop tickets nu
Toegang tot clubs in Las Vegas

Wilt u toegang tot Las Vegas Clubs? De rijen overslaan? Dan is de All-Inclusive Nightclub Party Tour voor u. Met deze tour kunt het beste clubs van Las Vegas bezoeken terwijl u wordt vervoerd in een party limousine. U bezoekt drie clubs van Vegas en the Strip. In de limousine worden gratis drankjes geserveerd, terwijl u van club naar club gereden wordt.

Boek hier uw toegang tot Las Vegas Clubs

In dit artikel

Welkomstdrankje

Maak u klaar om te feesten en andere mensen van over de hele wereld te ontmoeten. De tour start bij het centrale ontmoetingspunt bij de entree van House of Blues in het Mandalay Bay Hotel. Wanneer alle deelnemers aanwezig zijn, is het tijd om kennis te maken met elkaar. Ontmoet degenen waarmee u vanavond gaat feesten aan de bar van House of Blues onder het genot van een welkomstdrankje, voordat de bus vertrekt.

Nachtclub op wielen

De party tour begint met een drankje in de bus voordat u aangekomen bent bij het ‘Welcome to Las Vegas’ bord. Hier worden professionele foto’s genomen. Geniet van uw cocktail terwijl u feestend over the Strip rijdt in de nachtclub op wielen, tot u bij de tweede stop van deze avond komt. Uw gids begeleidt u langs alle wachtrijen en uitsmijters naar de volgende club. Ook hier krijgt u voldoende tijd om op te gaan in de gezellige sfeer en muziek. Hierna is het tijd voor de grote finale. In de bus rijdt u onder het genot van een drankje naar de laatste uitgaansgelegenheid van vanavond, waar het feest pas echt begint. Uw gids maakt gedurende de avond foto’s die na de tour te bekijken zijn in een online galerij waarmee u in contact kunt blijven met de andere feestgangers van de party tour.

Erics Tip: Als u voor het eerst in Las Vegas bent en kennis wilt maken met het nachtleven op een relatief goedkope manier, raad ik u deze tour zeker aan. U moet de tour vooral zien als een manier om binnen te komen bij de clubs en niet zozeer dat de host u voor gezelligheid gaat zorgen. Ook belangrijk: de drankjes in de clubs zijn wel voor eigen rekening.

Boek hier uw toegang tot Las Vegas Clubs

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: