Vliegtickets naar Las Vegas

Koop tickets nu
Las Vegas vliegveld

Bent u op zoek naar vliegtickets naar Las Vegas? Er zijn veel opties. Vanuit Nederland vliegt u meestal met een tussenstop. Dat is meestal in de Verenigde Staten, bijvoorbeeld in Detroit of Los Angeles. In Las Vegas komt u altijd aan op McCarran International Airport. Ik raad aan om uw vervoer van/naar het hotel vooraf te regelen.

In dit artikel

Hoe lang is het vliegen naar Las Vegas?

Afhankelijk van waar u opstapt, kan het vliegen naar Las Vegas tussen de 12 en 16 uur duren. Vanaf London of Manchester vliegen er rechtstreekse vluchten naar Las Vegas. U kunt ook overwegen om bewust een tussenstop te maken in New York en enkele dagen daar te verblijven voor of na uw reis naar Las Vegas.

Erics tip: Let vooral bij het boeken, naast de prijs ook op hoe vaak u moet overstappen en hoe lang u heeft voor de overstap. De reis kan al behoorlijk vermoeiend zijn maar wanneer u vaker dan één keer moet overstappen of bijvoorbeeld 8 uur moet wachten voor een overstap, kan dit teveel van het goede zijn.

Vliegtickets naar Las VegasVliegenNaar

Handig bij de start van uw oriëntatie, om de markt van ticketprijzen in kaart te brengen, is het Vliegtickets Las Vegas vergelijk op VliegenNaar.  Maak zeker gebruik van de (gratis) flight alert service. Dan krijgt u automatisch een mailtje als KLM een werelddeal voor Las Vegas lanceert of een andere luchtvaartmaatschappij / reisbureau een nieuwe actie heeft.

Vliegtickets naar Las VegasWorld Ticket Center

Via World Ticket Center kunt u vluchten via verschillende airlines boeken. Zie hier.

Vliegtickets naar Las VegasVliegtickets.nl

Bij Vliegtickets.nl kunt u ook betalen met uw Airmiles Zie hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: