Vervoer van en naar het vliegveld in Las Vegas

Koop tickets nu
vervoer van vliegveld naar Las Vegas

Aangekomen in Las Vegas wilt u direct naar uw hotel. Vanaf het vliegveld rijdt er geen openbaar vervoer naar de hotels op de Strip of naar de hotels downtown. Of u nu door een limousine in stijl naar uw hotel gebracht wilt worden of juist lekker voordelig, alles is mogelijk zolang u dit vooraf boekt.

Boek uw transfer van luchthaven naar de Las Vegas Strip hier

In dit artikel

Limousine

Wilt u aankomen in Vegas en meteen voelen dat u in het paradijs bent beland, dan is dit jouw optie! Deze privé limousine services is geschikt voor max. 6 personen per limo. De chauffeur wacht u op bij de bagagehal met uw naam op een bordje. Hij helpt u de bagage naar de limousine te brengen waarna hij de champagne open maakt! Geheel in stijl brengt hij u dan naar uw hotel.

De kosten bedragen 167 euro ongeacht hoeveel mensen in de limo zitten. Let wel op dat er slechts beperkte ruimte voor bagage is. Mocht u met 6 personen komen en 6 grote koffers hebben dan kunt u wellicht beter 2 reserveringen maken.

Boek uw transfer met een limousine hier

U kunt ook een limousine voor de terugreis boeken. Op de terugreis zit er alleen geen champagne bij maar is daardoor ook de helft goedkoper!

Boek hier de limousine van hotel naar het vliegveld

limo in Las Vegas limo bij vliegveld in Las Vegas

Taxi

De laatste optie is om een taxi vanaf het vliegveld te nemen. De kosten voor een rit naar de hotels op de Strip liggen tussen de $25 en de $35. Als u een hotel in downtown Las Vegas heeft, dan moet u al snel aan $40-$55 denken. De taxi’s zijn buiten de terminal te krijgen.

Erics Tip: Ik raad u af om een taxi te nemen als u naar downtown moet (duur) of met 3 of meer personen bent. Omdat taxi’s vaak klein zijn moet u al snel 2 taxi’s wat een stuk duurder is dan de busjes.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: