The Sphere in Las Vegas tickets

The Sphere in Las Vegas tickets

The Sphere in Las Vegas is een baanbrekende entertainment locatie in de buurt van de iconische Las Vegas Strip. Dit architectonische wonder is niet zomaar een arena; het is een blik in de toekomst van live entertainment. In The Sphere worden zowel concerten georganiseerd als andere visuele projecten zoals films. Eigenlijk is de Sphere een hele grote bioscoop die plaats biedt aan 18.600 mensen.

Op dit moment speelt Dead & Company en The Eagles in The Sphere en op de andere dagen draait de film Postcard from Earth

 

Koop kaartjes voor Dead & Company in The Sphere
Koop kaartjes voor The Eagles in The Sphere

In dit artikel

Concerten in The Sphere

The Sphere tilt de concertervaring naar nieuwe hoogten met zijn geavanceerde technologie. Terwijl artiesten optreden (op dit moment Dead & Company en The Eagles), zorgen het superieure geluidssysteem en het 16K resolutie omhullende LED-scherm voor een meeslepend audiovisueel feest. Elk concert in The Sphere overstijgt het traditionele en biedt een unieke en gedenkwaardige live muziekervaring.

Koop kaartjes voor Dead & Company in The Sphere
Koop kaartjes voor The Eagles in The Sphere

The Sphere in Las Vegas tickets - Concert

Postcard from Earth in The Sphere

In The Sphere is elk evenement een reis naar het buitengewone, en de show “Postcard from Earth” is daarop geen uitzondering. Als de lichten dimmen, worden de bezoekers meegenomen op een visuele en auditieve reis over onze diverse planeet. De hypermoderne video- en audiomogelijkheden van The Sphere komen tot leven en dompelen het publiek onder in een 360-graden spektakel. Het omringende LED-scherm binnenin schildert de natuurlijke wonderen van de aarde op levendige wijze, terwijl de beamforming-luidsprekers het gefluister van de natuur weerkaatsen en een ambiance creëren die even leerzaam als vermakelijk is.

Koop kaartjes voor de film Postcard from Earth

Een visionair project

The Sphere is een bolvormige muziek- en entertainmentarena ontworpen door Populous. Het Madison Square Garden Company kondigde het project in 2018 aan en het duurde vijf jaar voordat het gerealiseerd werd, de bouw duurde van 2019 tot 2023. Dit auditorium met 18.600 zitplaatsen staat bekend om zijn ultramoderne video- en audiomogelijkheden. Stelt u zich een 16K resolutie omhullend LED-scherm voor binnen, geavanceerde luidsprekers met beamforming en wave field synthese technologieën, en 4D fysieke effecten die alle zintuigen aanspreken. De buitenkant is net zo indrukwekkend, met 580.000 sq ft aan LED-schermen. The Sphere is treffend beschreven als een “verbijsterende visie op de toekomst van entertainment”.

The Sphere in Las Vegas tickets - Beeld in The Sphere The Sphere in Las Vegas tickets - The Sphere van buiten

Historische achtergrond

De reis van The Sphere begon in februari 2018. Aanvankelijk was het een samenwerkingsverband tussen de Madison Square Garden Company en de Las Vegas Sands Corporation. De strategische locatie van de locatie, ten oosten van het Venetian resort, was een bijdrage van Las Vegas Sands. In 2022 nam Apollo Global Management echter het Venetian over en werd de nieuwe partner voor het Sphere-project.

Technologisch wonder

Naast zijn indrukwekkende omvang is de Sphere een technologisch wonder. Het beschikt over ‘s werelds grootste LED-scherm met de hoogste resolutie, dat het publiek omhult in een 360-graden visuele ervaring. De buitenkant kan worden omgevormd om verschillende thema’s uit te beelden, van een Halloween jack-o’-lantern tot een kerstsneeuwbol. Het audiosysteem van de Sphere is al even baanbrekend, met een ruimtelijke audio-opstelling gebaseerd op de X1-luidsprekermodule van Holoplot, die een ongeëvenaarde auditieve ervaring biedt.

Een locatie voor de toekomst

De Sphere is niet alleen bedoeld voor concerten. Het is ontworpen om een reeks evenementen te hosten, van awardshows tot esports-toernooien. En hoewel het misschien niet geschikt is voor traditionele sporten zoals basketbal of ijshockey, is het perfect geschikt voor ringsportevenementen zoals boksen en mixed martial arts. Met zijn ultramoderne faciliteiten is de Sphere klaar om het entertainmentlandschap in Las Vegas en daarbuiten opnieuw te definiëren.

De MSG Sphere in The Venetian Resort is meer dan alleen een locatie; het is een bewijs van menselijk vernuft en de eindeloze mogelijkheden van technologie. Terwijl het zich opmaakt om zijn deuren te openen, wacht de wereld met ingehouden adem om de toekomst van entertainment te ervaren.

The Sphere in Las Vegas tickets - Uitzicht met bergen

Dead & Company in The Sphere

Zie hoe de iconische band Dead & Company het podium betreedt in The Sphere in The Venetian Resort, Las Vegas. Dit opmerkelijke optreden markeert niet alleen een belangrijke mijlpaal voor live-entertainment, maar is ook een prachtige gelegenheid om de tijdloze muziek van Dead & Company te ervaren in een hypermoderne locatie. Reserveer nu uw tickets en vier als een van de eersten dit nieuwe tijdperk van live optredens in The Sphere met Dead & Company.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: