Las Vegas Raiders tickets

Koop tickets nu
New york giants stadion en publiek

Het is verstandig om Las Vegas Raiders tickets voor uw vertrek naar Las Vegas al te kopen. Wedstrijden van de Raiders zijn erg populair en snel uitverkocht. Het bijwonen van een American football NFL wedstrijd is een hele ervaring en de moeite waard als u in Vegas bent. De Las Vegas Raiders spelen in het Allegiant Stadium in downtown Vegas. Dit is makkelijk te bereiken vanaf de boulevard. Het American football seizoen loopt van september tot januari.

Koop uw Las Vegas Raiders tickets hier

In dit artikel

Las Vegas Raiders tickets kopen

De Las Vegas Raiders (voorheen Oakland Raiders) zijn er populair. Bekijk de wedstrijden van de Raiders en zoek de datum waarop u naar de wedstrijd zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder. U kunt tickets kopen met een creditcard of PayPal. De meeste tickets zijn e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. U kunt deze mobiele tickets niet printen. Er zijn ook e-tickets in de vorm van een PDF die u wél kunt printen.

Ik raad aan om voor (mobiele) e-tickets te kiezen. Alle tickets zijn gegarandeerd echt en ze worden op tijd geleverd. De kaarten op de website te vinden zijn, zijn van seizoenkaarthouders van de Las Vegas Raiders die niet kunnen. Dit is waarom u lage ticketprijzen kunt vinden. Als er veel vraag is naar de tickets, bij bijvoorbeeld een belangrijke wedstrijd, kunnen de prijzen hoger zijn dan ze ooit voor gekocht zijn.

Waar kan ik het beste zitten bij een American football NFL wedstrijd in het Allegiant Stadium?

Er is één regel: als u tickets heeft, heeft u al geluk. Het Allegiant Stadium is groot, maar je hebt toch het gevoel dat je dicht bij het veld zit.

Koop uw Las Vegas Raiders tickets hier

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het Allegiant Stadium?

Het Allegiant Stadium is goed te bereiken omdat het stadion in downtown Vegas ligt achter het Luxor Hotel. Als u daar verblijft, heeft u mazzel! Als u bijvoorbeeld MGM Grand, Four Seasons of Excalibur Hotel verblijft zou ik naar het stadion lopen. Als u hotel iets verder weg is, bijvoorbeeld het Bellagio Hotel dan kunt u een taxi nemen of gebruikmaken van de Deuce bus.

Hoe laat moet ik bij het Allegiant Stadium aankomen?

Als u één tot anderhalf uur voor de wedstrijd aanwezig bent, heeft u genoeg tijd om rond te kijken en de sfeer op te snuiven.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: