Shark Reef aquarium in Las Vegas

Koop tickets nu
Shark Reef in het Mandalay Bay Hotel Las Vegas

Bespaar op uw tickets voor het Shark Reef aquarium in Las Vegas, door ze vooraf aan te schaffen voordat u op reis gaat. Het online bestellen van uw tickets is veilig en eenvoudig. Het in 2000 geopende Shark Reef is een groot aquarium in het Mandalay Bay Hotel op de Strip. Het Shark Reef heeft een totale oppervlakte van maar liefst 8.800 m² verdeeld over meerdere aquaria.

Koop hier uw Shark Reef aquarium in Las Vegas tickets

In dit artikel

Shark Reef aquarium in Las Vegas

Het Shark Reef bestaat uit 12 verschillende soorten aquaria. U kunt hier onder andere haaien, roggen, reptielen, schildpadden, krokodillen en vele soorten vissen aanschouwen. In totaal zijn er honderd diersoorten en 2.000 verschillende dieren, waarvan een aantal zelfs in een open bassin zodat u ze aan kunt raken.
Met een inhoud van 4,9 miljoen liter is het grootste aquarium van het Shark Reef, de grootste van de Verenigde Staten. Dit is dan ook het hoofdaquarium, waarin de haaien verblijven. Daarnaast zijn er verschillende kleinere bassins die te verdelen zijn over zoetwater en zoutwater. Doordat het Shark Reef meerdere onderwatertunnels heeft waar u onderdoor kunt lopen, neemt het aquarium u mee in een unieke ervaring in het oceaanleven. Middels de educatieve displays, krijgt u de mogelijkheid alles te weten te komen over het Shark Reef en haar bijzondere dieren.

Jungle, Temple en Shipwreck

Jungle, Temple en Shipwreck zijn de namen van de drie gebieden waarin het Shark Reef is opgedeeld. In de Jungle bevinden zich voornamelijk zoetwaterbassins met krokodillen, een tijgerpython en andere reptielen. De Temple heeft vooral zoutwaterbassins en een open bassin waarin u onder begeleiding verschillende beesten aan kunt raken. Hierin zwemmen degenkrabben en er worden af en toe baby zebrahaaien losgelaten. Het hoofdaquarium waarin de haaien zwemmen, wordt het Shipwreck genoemd. Ook biedt dit aquarium een thuis aan zeeschildpadden en andere met uitsterven bedreigde diersoorten.

Praktische informatie

  • Locatie: In het Mandalay Bay Hotel en Casino op de Las Vegas Strip
  • Openingstijden:
    Zondag t/m donderdag: 10.00 – 20.00 uur (zomerperiode 10.00 tot 22.00 uur)
    Vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 22.00 uur

Koop hier uw Shark Reef aquarium in Las Vegas tickets

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: