Las Vegas Aces tickets

Koop tickets nu

Las Vegas Aces is een professioneel vrouwenbasketbalteam binnen de Women’s National Basketball Association (WNBA). Zij spelen hun wedstrijden in het Mandalay Bay Events Center. Dit is een indoor arena met een capaciteit van 12.000 stoelen in het Mandalay Bay Beach Resort. Het vrouwenbasketbalseizoen in Las Vegas loopt van mei tot augustus. U kunt één van deze wedstrijden bijwonen door eenvoudig vooraf online uw tickets te bestellen.

Koop hier uw Las Vegas Aces tickets

In dit artikel

Tickets kopen voor Las Vegas Aces

De tickets kunt u betalen met uw creditcard. Vervolgens wordt uw bestelling per e-mail of per post naar u verzonden, zonder dat u hiervoor servicekosten hoeft te betalen. De meest snelle en goedkope wijze is het bestellen van een e-ticket. U betaalt geen administratie- of verzendkosten. Het volledige wedstrijdschema heb ik onderaan voor u toegevoegd. Zo kunt u zien welke wedstrijden er spelen kaartjes voor de Las Vegas Aces bestellen.

Waar kan ik het beste zitten in het Mandalay Bay Events Center?

De plekken met het beste zicht op de wedstrijd zijn te vinden in de vakken 104-109 en 117-122. Ik raad u dan ook aan vooraf online tickets te kopen voor plaatsen in één van deze vakken. De tickets zijn verdeeld in verschillende prijsklassen, maar zijn relatief goedkoop.

Hoe kom ik bij het Mandalay Bay Events Center?

Het Mandalay Bay Events Center is goed te bereiken met de bus, taxi of uw huurauto. De bushalte bevindt zich aan de overkant van de weg. Het Mandalay Bay Events Center beschikt over een eigen parkeergarage. De prijzen voor het parkeren zijn afhankelijk van het evenement.

Wanneer moet ik in de arena zijn?

Ik raad u aan om een kwartier tot een half uur vóór aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Zo heeft u nog voldoende tijd om een drankje en een hapje te kopen, uw plaatsen te zoeken en de sfeer van de arena in u op te nemen. Mocht u ruimschoots van tevoren aanwezig zijn, overweegt u dan eens een kijkje te nemen in het Shark Reef Aquarium in Mandalay Bay, nu u toch in de buurt bent!

Koop hier uw Las Vegas Aces tickets

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: