Carlo’s Bakery in Las Vegas

Carlo’s Bakery in Las Vegas (van Buddy Valastro, bekend van TLC’s Cake Boss), is inmiddels een begrip geworden. De beroemde bakkerij is gespecialiseerd in het maken van adembenemende bruidstaarten, de lekkerste koekjes en speciaal op wens gemaakte taarten. Zo is ook mijn bruidstaart door hem gemaakt! Stap eens binnen bij Carlo’s Bakery aan the Strip en maak uw keuze uit het ruime, prachtig gepresenteerde assortiment. Uw verblijf in Las Vegas is niet compleet zonder cannoli of kreeftenstaart van Carlo’s Bakery.

In dit artikel

Cake Boss

Buddy Valastro werd bekend met de tv-programma’s Cake Boss, Kitchen Boss, the Next Great Baker en Buddy’s Bakery Rescue. De meesterbakker en celebrity chef is tevens een topondernemer van Italiaanse afkomst. Na het overlijden van zijn vader in 1994, nam Buddy de leiding over het in 1910 geopende familiebedrijf. Binnen enkele jaren opende de Cake Boss 21 bakkerijen in Amerika. Allen even succesvol maar uniek door de familiaire sfeer en professionele werkwijze.

Venetië op the Strip

Carlo’s Bakery is gevestigd in The Venetian, aan de oostelijke kant van the Strip. Zodra u dit prachtige hotel binnenkomt, wordt u ondergedompeld in Italiaanse sferen. Nog voordat u aangekomen bent bij de beroemde bakkerij kunt u genieten van de marmeren vloeren, de architectuur en u kunt zelfs een gondelvaart maken. Vanwege de populariteit is het vaak erg druk bij de Cake Boss. Het zou kunnen zijn dat u even in de rij staat.

Praktische informatie

  • Locatie: The Venetian Resort Hotel Casino
  • Openingstijden: dagelijks van 8.00 – 23.00 uur

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: