Dagtrip naar Death Valley vanuit Las Vegas

Koop tickets nu
Dagtrip naar Death Valley vanuit Las Vegas

Laat Sin City achter u en ga in de vroege ochtend de woestijn in voor een dagtrip naar Death Valley vanuit Las Vegas. Als u het grootste National Park van Amerika wilt zien en eens een echte spookstad zou willen bezichtigen, dan is deze tour voor u bestemd. Reis in een SUV naar het laagste punt van Amerika tijdens deze avontuurlijke dagtrip naar Death Valley.

Bestel hier uw tickets voor uw dagtrip naar Death Valley vanuit Las Vegas

In dit artikel

Nederlandse tentoonstelling

Uw avontuur begint zodra u opgehaald wordt bij uw hotel en instapt in het comfortabele SUV-busje. Onderweg naar Death Valley krijgt u een licht ontbijt en rijdt u door de Mojavewoestijn langs Mercury, een inmiddels gesloten stad die binnen het kernwapentestgebied in Nevada ligt. De tour vervolgt langs het Goldwell Open Air Museum. Hier kunt u onder andere de gigantische zeven handgemaakte sculpturen eens van dichtbij bekijken, evenals de Nederlandse tentoonstelling The Beauty of Decay, welke hier de komende drie jaar te bezichtigen is als onderdeel van het kunstprogramma.

Death Valley Uitkijkpunt

U rijdt door naar Death Valley, die bekend staat als het laagste, heetste, en droogste punt van Amerika. De vallei ligt voornamelijk beneden zeeniveau en wordt omringd door met sneeuw bedekte bergtoppen. U komt door het plaatsje Furnace Creek en langs Devil’s Golf Course. Dit is een vlakte, bedekt met een dikke laag haliet, geërodeerd door wind en water. In Badwater kunt u over een zoutvlakte lopen en vindt u een poel ontstaan uit een permanente bron. Blijf uw camera bij de hand houden wanneer u bij het Zabriskie Point aankomt, een bekend uitkijkpunt in Death Valley. U kunt prachtige foto’s maken van het pastelkleurige golvende duinlandschap.

Gold Rush

Nadat u van een picknick lunch heeft genoten, reist u door naar Ubehebe Crater. Deze krater is overgebleven na een vernietigende vulkaanuitbarsting. In het Furnace Creek Ranch Museum leert u alles over het ontstaan van Death Valley. Als laatste stop van de dagtrip, krijgt u de mogelijkheid Rhyolite bezichtigen. Het uitgestorven spookstadje ontstond nadat er in 1904 goud werd gevonden. Na al deze indrukwekkende bezienswaardigheden tijdens deze tour, brengt uw chauffeur en gids u weer terug bij uw beginpunt.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u per e-mail een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als ticket voor de trip, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: vanaf verschillende hotels in Las Vegas
  • Vertrektijd: tussen 5:45 en 6:45 uur, afhankelijk van het vertrekpunt
  • Duur: circa 11 uur
  • U wordt geadviseerd meerdere lagen kleding te dragen
  • Deze dagtrip is niet rolstoeltoegankelijk
  • Vanwege de hoge temperaturen in juni, juli en augustus, wordt deze dagtrip naar Death Valley niet aangeboden in deze maanden

Bestel hier uw tickets voor uw dagtrip naar Death Valley vanuit Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: