Hotel Park MGM in Las Vegas

Koop tickets nu
Hotel Park MGM in Las Vegas

Hotel Park MGM in Las Vegas garandeert toeristen een stijlvolle accommodatie tegen een betaalbare prijs. Het hotel, voorheen bekend als Monte Carlo, maakt nu deel uit van de MGM Resorts-groep. Het heeft een uitgebreide renovatie ondergaan, die sinds april 2018 officieel als MGM Park functioneert.

Boek hier Hotel Park MGM in Las Vegas via Booking.com

In dit artikel

Vervoer vanaf de luchthaven

Als toerist zult u meestal via het McCarran International Airport aankomen in Las Vegas. U kunt ter plekke een taxi of busje regelen, maar kunt ook van tevoren al voordelig het vervoer van het vliegveld naar het hotel regelen (en weer terug)

Hotel

Het Park MGM hotel in Las Vegas heeft meer dan 2.700 kamers en suites met een moderne Europese stijl en een gezellige sfeer. Tegen het einde van 2018 zal het capsulehotel NoMad Las Vegas de bovenste vier verdiepingen van het gebouw beslaan en 292 kamers en suites hebben. Naast standaardkamers kunt u ook een Stay Well-suite boeken. Alle kamers op de Stay Well-verdieping zijn uitgerust met geavanceerde technologie om de effecten van jetlag te verzachten en uw verblijf nog comfortabeler te maken. Deze kamers zijn voorzien van onder andere: luchtfilters, verlichting die de circadiane ritmes van het lichaam stimuleert, douche die het chloor uit het water filtert en aromatherapie De kamers worden met hypoallergene schoonmaakmiddelen schoongemaakt. Ideaal voor mensen met allergieën of voor specifieke kamers.

Hotel Park MGM Las Vegas Hotel Park MGM Las Vegas

Entertainment

U kunt zich bij MGM Park in Las Vegas prima vermaken. Degenen die sport willen bekijken kunnen een bezoek brengen aan de Moneyline Sports Bar & Book. Dit is een sportbar met kroegsfeer waar u vele wedstrijden kunt bekijken zoals: ijshockey, basketbal, golf, honkbal en boksen. Bovendien heeft de bar een ruimte die is toegewijd aan sportweddenschappen. Of bezoek het casino van het hotel voor verschillende tafelspellen, zoals Texas Hold’em of Blackjack.

Het Parktheater, een theater met meer dan vijfduizend zitplaatsen, biedt concerten van wereldberoemde artiesten aan zoals Bruno Mars, Cher en Lady Gaga. Zij zullen hun residentie shows in Las Vegas dit theater houden. Het hotel biedt ook een uitgebreide kunstcollectie aan, met werken speciaal gemaakt voor het MGM-park.

Als u na het eten uit wilt gaan, ga dan naar de Juniper Cocktail Lounge. Deze stijlvolle lounge heeft heerlijke cocktails in een verfijnde sfeer met eclectische muziek.

Ontspanning

Het zwembadgedeelte van MGM Park is een elegante oase met zwembaden, een spa, strandtentjes en meerdere bars waar u tijdens uw vakantie kunt ontspannen. U kunt ook winkelen in de buurtwinkels van “Shoppe”, waar u essentiële reisartikelen, cosmetica, drankjes, eten en souvenirs vindt die u mee naar huis kunt nemen.

Hotel Park MGM Las Vegas Hotel Park MGM Las Vegas

Gastronomie

Bij MGM Park zijn er eetgelegenheden voor verschillende smaken. Ga naar Bavette’s Steakhouse & Bar voor vlees of zeevruchten op z’n Frans. Of kies voor Primrose, een op Zuid-Frankrijk geïnspireerd restaurant dat tot laat in de avond ontbijt, lunch en diner serveert die een nadruk legt op buiten koken. Tegen het einde van 2018 zal Park MGM ook een Koreaans restaurant hebben, Roy Choi Dining Experience, en een dochteronderneming van Eataly, de beroemde indoor markt gericht op de Italiaanse keuken.

Boek hier Hotel Park MGM in Las Vegas via Booking.com

Hotel Park MGM Las Vegas Hotel Park MGM Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: