Las Vegas Sightseeing Flex Pass

Koop tickets nu
Las Vegas Sightseeing Pass

De Las Vegas Sightseeing Flex Pass is een voordeelpas voor Las Vegas. De pas is voordeliger dan alle kaartjes voor attracties los kopen. In de Las Vegas Sightseeing Pass zitten namelijk alle attracties inbegrepen. U hoeft dus in Las Vegas niet meer bij de attracties zelf te betalen. Er zijn twee opties: de Flex Pass en de Flex Premium Pass. Een groot voordeel van de Premium Pass is dat een helikoptertour van Las Vegas al in de prijs is inbegrepen.

Koop uw Las Vegas Sightseeing Flex Pass hier

In dit artikel

De Sightseeing FLEX Premium Pass

Met de Sightseeing FLEX Premium Pass heeft u alle voordelen die de Sightseeing FLEX Pass biedt, met daarnaast een extra aanbod van spectaculaire tours en shows, speciaal voor Premium Pass-houders. U kunt hiermee tot 70% op de entree besparen, in plaats van 60% die u maximaal bespaart met de FLEX Pass. Met de Premium Pass kunt u een helikoptervlucht boven de Las Vegas Strip boeken of een show als Legends in Concert bijwonen, waar u de beste plaatsen toegewezen krijgt. Ook zijn de Grand Canyon South Rim Tour en Hoover Dam and Lake Mead Lunch Cruise erg populaire opties.

Wat kost een Sightseeing Pass?

Dit hangt ervan af of u kiest voor de gewone of de premium pass. Hoeveel u uiteindelijk uitgeeft aan Las Vegas attracties is volledig aan u. Voor kinderen tot en met 2 jaar is het gratis. Vanaf 12 jaar is er een speciaal tarief. Wat de Sightseeing Pass kost is afhankelijk van het aantal geselecteerde attracties. Dit komt neer op hoe meer attracties u bezoekt, hoe meer voordeel u doet. Hiermee bespaart u al snel meer dan 50% mee uit, wat neerkomt op een paar honderd dollar.

Wat kunt u allemaal doen met de Sightseeing Pass?

U kunt een een Las Vegas voordeelpas kopen voor 3, 4, 5, 6 of 7 attracties. Daarna heeft u 7 dagen de tijd om de attracties te bezoeken vanaf het moment dat u de eerste attractie bezoekt. U kunt uw reisplanning samenstellen aan de hand van een lijst van 23 verschillende attracties. Op deze pagina vindt u een volledige lijst. U zou bijvoorbeeld de de High Roller kunnen bezoeken of bovenop de Eiffel Tower van het uitzicht genieten. Uniek is dat er in deze pas enkele helikoptervluchten inbegrepen zitten: over de Hoover Dam en ‘s avonds over The Strip. Dit maakt de pas erg aantrekkelijk.

The LINQ High Roller in Las Vegas - Uitzicht Las Vegas Sightseeing Pass Helikoptervlucht

Hoe werkt de Sightseeing Pass?

Koop de Sightseeing Pass op voorhand online en kies het aantal attracties dat u wilt bezichtigen. U ontvangt een e-mail met uw QR code, dit is uw pas.  Ook krijgt u een digitale gids met alle informatie over de (helikopter)tours en attracties. Welke attracties u precies wil bezichtigen kunt u ter plaatse nog altijd kiezen. Dat betekent een maximale flexibiliteit voor een voordelig tarief. Uw voordeelpas wordt geactiveerd in Las Vegas vanaf het moment dat u het bij een attractie gebruikt. Dit kan gewoon door de QR-code op uw telefoon te tonen. Vanaf dat moment is de pas zeven dagen geldig of tot dat u het aantal geselecteerde attracties heeft bezocht. Iedere attractie kan echter maar één keer worden bezocht.

Praktische informatie

De Las Vegas Sightseeing Pass koopt u het best online op voorhand aan. Op die manier zijn alle attracties al betaald en kunt u cashvrij reizen en heeft u uw pas altijd online mee op uw smartphone.

Erics tip: Met de Las Vegas Sightseeing Pass kunt u de beroemde Las Vegas attracties bezoeken op uw eigen tempo. Bent u van plan een helikoptervlucht te maken boven Las Vegas? Dan raad ik u zeker de Premium pas aan. Hiermee kunt u een helikopter tour maken voor een voordelig tarief.

Koop uw Las Vegas Sightseeing Pass hier

Las Vegas Sightseeing Pass Bellagio

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: