Over Eric

Eric Na het rondkijken op LasVegasHotels.nl vraagt u zich vast af wie Eric is! Ja, links, dat ben ik. Ik hoop dat mijn tips u hebben geholpen bij het plannen van uw trip naar Vegas. Hieronder vindt u wat meer over mij en over wat ik wil bereiken met LasVegasHotels.nl. Als u vragen heeft, of vindt dat u belangrijke informatie mist, stuur me dan een mail op [email protected]!

Mijn verhaal

Ik begin eerst met een andere stad: New York. In 2008 verhuisde ik naar New York. Mijn vrienden en familie kwamen mij vaak opzoeken en wilde allerlei tips. Aangezien ik niet zo’n zin had om mijn tips telkens opnieuw te moeten vertellen, besloot ik om alle informatie die ik had verzameld op te schrijven en was NewYork.nl was geboren! New York was, en blijft, mijn grootste passie. Maar naast New York heb ik een tweede liefde: gokken! En Vegas is natuurlijk geen betere plek om dat te doen!

Inmiddels ben ik meer dan 10 keer in Las Vegas geweest, test ik persoonlijke alle gokautomaten – maar ook alle shows, tours en andere attracties.

Mijn persoonlijke ervaringen markeer ik op de site als ‘Erics Tips’, zodat u duidelijk kan zien dat ik de dingen waarover ik schreef zelf had uitgeprobeerd.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: