De Skywalk in Grand Canyon

Koop tickets nu
De Skywalk

De Skywalk in Grand Canyon is een 1220 meter hoge glazen platform waar u een prachtig panoramaview over de Grand Canyon heeft. De Skywalk is gelegen aan de West Rim, het gedeelte van de canyon dat bewoond en geëxploiteerd wordt door de Hualapai Indianen. Deze Native Americans verwelkomen u graag in hun reservaat en op de Skywalk.

In dit artikel

Walk on the Skywalk

Vroeger was het spannendste uitzicht dat u kon krijgen over the Grand Canyon, vanaf één van de randen van de canyon. Sinds 2007 is dat uitzicht een stuk beter geworden door de grote opening van the Skywalk bij Eagle Point. De drie meter brede, hoefijzervormige glazen brug steekt meer dan 20 meter uit de rots van de canyon. Als u door het glas naar beneden kijkt, ziet u 1220 meter onder u, de bodem van de Grand Canyon. U hoeft zich geen zorgen te maken om uw veiligheid terwijl u ruim een kilometer boven de Grand Canyon op glas loopt, de Skywalk is sterk genoeg om het gewicht van maar liefst zeven passagiersvliegtuigen te dragen.

Dagtrips naar de Skywalk vanuit Las Vegas

Vanuit Las Vegas zijn er verschillende dagtrips te maken naar de Skywalk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de dagtrip vanuit Las Vegas naar de westrand van de Grand Canyon en de Hoover Dam, met optionele Skywalk. Tijdens deze dagtour brengt u vier uur door in de Grand Canyon en kunt u over de Skywalk lopen. Ook bezoekt u het uitzichtpunt de Hoover Dam Bypass Bridge en the Joshua Tree Forest. Bij Guano Point heeft u een mooi uitzicht op de Colorado River en kunt u een warme lunch nuttigen. In Eagle Point Indian Village leert u alles over de cultuur en geschiedenis van de indianen door middel van een voorstelling van traditionele dansen en hun replicawoningen. U heeft de mogelijkheid om uw dagtrip uit te breiden met een helikoptervlucht of een boottocht over de Colorado River.

Praktische Informatie

  • Openingstijden: dagelijks van 07.00 – 19.00 uur

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: