De USA Sightseeing Pass

Koop tickets nu
USA Kortingspas

De USA Sightseeing Pass is een kortingspas die u kunt gebruiken voor vele attracties, tours en musea in elf grote steden in Amerika. Als u een rondreis gaat maken en naast Las Vegas ook andere steden wilt bezoeken zoals San Francisco,L.A. of Nashville, dan is deze pas zeer interessant voor u. U krijgt met de pas gratis of met hoge korting toegang tot alle highlights van de deelnemende steden.

Koop hier uw USA Sightseeing Pass

In dit artikel

Hoe de USA Sightseeing Pass werkt

U kunt de USA Sightseeing Pass kopen voor minimaal 10 attracties en maximaal 40. Uw bestelde pas ontvangt u per mail in de vorm van een QR-code en is direct te gebruiken in de deelnemende steden. Hier vindt u een overzicht van alle attracties die u gratis of met korting kunt bezoeken met de USA Sightseeing Pass. (Rechtsboven in het menu kunt u de bezienswaardigheden per stad vinden.) Vanaf het moment dat u de pas activeert bij uw eerste attractie, is deze 30 dagen geldig. Er zit geen limiet aan het aantal te bezoeken bezienswaardigheden per dag.

De Eiffeltoren in Las Vegas tickets Helikoptervlucht in Las Vegas Stratosphere Tower

Tours en Attracties

U heeft met de USA Sightseeing Pass keuze uit 250 bezienswaardigheden en tours in elf grote steden in Amerika, waaronder Las Vegas. In Las Vegas kunt u met uw pas bijvoorbeeld een gratis helikoptervlucht boven the Strip maken, onder het genot van een glas champagne. Alleen deze trip maakt het de prijs van de USA Sightseeing Pass waard als u onder andere Las Vegas gaat bezoeken.

USA Sightseeing Pass in Las Vegas

Met uw Sightseeing Pass kunt u bijvoorbeeld the Strip vanuit de lucht bewonderen, tijdens een helikoptervlucht in de avond. Ook kunt u een tour boeken naar de de wereldberoemde Grand Canyon, of Hooverdam. Diverse toegangen tot attracties en musea is ook inbegrepen. Lees hier meer over de Las Vegas Sightseeing Pass.

USA Sightseeing Pass in San Francisco

San Francisco staat bekend om haar Golden Gate Bridge, maar er is nog veel meer te beleven. Verken San Francisco met de bus, fiets of te voet. Bezoek Alcatraz. Met uw pas heeft u onder andere toegang tot de Hop on, Hop off Bus Tour en kunt u een begeleide fietstour of stadswandeling boeken.

USA Sightseeing Pass in Los Angeles

Wilt u alles weten over Hollywood en Malibu? Met uw Sightseeing Pass kunt u diverse attracties in Los Angeles bezoeken. U kunt ook deelnemen aan een aantal tours om meer over de geschiedenis van de City of Angels te weten te komen.

Erics tip: De USA Sightseeing Pass is een zeer voordelige kortingspas voor uw bezoek aan Las Vegas, in combinatie met andere Amerikaanse steden. De pas geeft u alle vrijheid voor het bezoeken van de attracties en u heeft 12 maanden de tijd om de pas te activeren bij uw eerste attractie of tour. Bezoekt u alleen Las Vegas? Dan heeft u voldoende aan de Las Vegas Sightseeing Flex Pass.

Koop hier uw USA Sightseeing Pass

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: