Flamingo hotel in Las Vegas

Koop tickets nu
Flamingo Las Vegas

Het Flamingo Hotel in Las Vegas is misschien niet het mooiste en meest luxueuze hotel van de Strip, maar men kan er wel terecht in betaalbare, en toch comfortabele kamers. Het hotel kent een lange geschiedenis: het was het derde hotel dat ooit gebouwd werd op de Strip en het is vandaag de dag het oudste resort dat nog steeds open is.

Boek hier Flamingo hotel in Las Vegas via Booking.com

In dit artikel

Vervoer vanaf de luchthaven

Als toerist zult u meestal via het McCarran International Airport aankomen in Las Vegas. U kunt ter plekke een taxi of busje regelen, maar kunt ook van tevoren al voordelig het vervoer van het vliegveld naar het hotel regelen (en weer terug)

Hotel

Flamingo staat helemaal in het teken van het paradijs en telt meer dan 3600 hotelkamers, gaande van de kleinste “Go Rooms” tot de iets meer luxueuze “FAB Rooms”. Neemt u graag uw huisdier mee op vakantie, dan bent u in het Flamingo hotel aan het juiste adres. Het hotel heeft namelijk een speciale “PetStay”, waar ook uw geliefde viervoeter van een vakantie kan genieten.

Entertainment

Uiteraard beschikt Flamingo ook over een degelijk casino, met meer dan 2100 slot machines, 71 speeltafels en een uitgebreide race- en sporthoek. Ook hier komt u weer in de paradijssfeer terecht dankzij palmbomen en vrouwelijke serveersters die u in bikini voorzien van heerlijke cocktails. Wilt u het nog exotischer, dan is er nog de zogenaamde “Party Pit”. Sexy paaldanseressen entertainen de gokkers hier vanuit een kooi die boven de speeltafels hangt.

Zowel overdag als ’s avonds kunt u in Flamingo ook terecht voor een grote variatie aan shows. Zo kunnen gezinnen met kinderen iedere namiddag bijvoorbeeld naar de magieshow van Nathan Burton of ’s avonds naar de musical “Donny and Marie Osmond”. Later op de avond steelt comedian “George Wallace” dan weer de show. Op zoek naar een pikante show, dan kunt u de bloedmooie danseressen van “X Burlesque” gaan bekijken; vrouwen kunnen ook terecht in de “X Burlesque University” om de sexy dansmoves zelf aan te leren.

De absolute blikvanger van het hotel, is de “Wildlife Habitat”, waarin tal van exotische dieren met elkaar samenleven. U kunt er onder andere roze flamingo’s, koi’s en schildpadden bezichtigen in de tropische tuinen.

Ontspanning

Toeristen die graag aan het zwembad liggen, worden in het Flamingo hotel in Las Vegas helemaal in de watten gelegd. Het zwembadgedeelte is namelijk maar liefst vijftien are groot en bevat verschillende zwembaden, twee jacuzzi’s, waterglijbanen, watervallen en tropische tuinen met palmbomen. Dichter bij het paradijs zult u in Vegas niet komen. In de “Go Pool” kunt u in het zomerseizoen bovendien dagelijks terecht voor DJ-sets aan het zwembad.

Voor nog meer ontspanning beschikt het hotel ook over een Spa en fitness center. Er zijn aparte spa’s voor mannen en vrouwen, die beiden uitgerust zijn met de nodige jacuzzi’s, sauna’s en stoomkamers. Daarnaast kan men hier ook genieten van professionele massages en aromatherapie sessies. Helemaal ontspannen kunt u daarna makkelijk de rest van de Strip ontdekken, want het hotel beschikt over een Monorail station, van waaruit u in een handomdraai naar één van de andere resorts kunt rijden om er bijvoorbeeld te shoppen.

Gastronomie

Om een hapje te eten, kunt u in Flamingo terecht in tal van eetgelegenheden. Voor een snelle hap is het “Tropical Breeze Café” ideaal, terwijl “Hamada of Japan” u dan weer het beste uit de Japanse keuken serveert. Voor een goed stuk vlees is het “Center Cut Steakhouse” de beste keuze. Wie na het avondeten graag nog gaat stappen, kan terecht in “Carlos’n Charlie’s”, een bar die bekend staat om de drank die er rijkelijk vloeit. Voor bierliefhebbers is “Sin City Brewing Co.” een absolute aanrader, aangezien hier vier bieren exclusief in Las Vegas gebrouwen worden.

Boek hier Flamingo hotel in Las Vegas via Booking.com

Flamingo hotel in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: