Heteluchtballonvaart in Las Vegas

Koop tickets nu
Heteluchtballonvaart in Las Vegas

De heteluchtballonvaart in Las Vegas is een unieke ervaring voor tijdens uw vakantie. Deze activiteit overtreft alle andere attracties en spellen aan the Strip vanwege het prachtige uitzicht over de stad tijdens zonsopgang. Wees verzekerd van een plekje in de Hot Air Balloon tijdens uw verblijf in Las Vegas en boek vooraf veilig en eenvoudig uw tickets online.

Bestel hier uw tickets voor heteluchtballonvaart in Las Vegas

In dit artikel

Heteluchtballon met zonsopgang

Uw avontuur begint ‘s ochtends vroeg, op één van de opstijglocaties. Na een korte briefing wordt de heteluchtballon gereed gemaakt. Als u het leuk vindt, kunt u helpen bij dit proces en wordt u hierbij betrokken als een echt crew-lid. U kunt er ook voor kiezen vanaf de zijlijn te bekijken hoe de ballon zo groot wordt als een gebouw van tien verdiepingen hoog. Zodra de luchtballon klaar is voor vertrek, kunt u aan boord stappen voor de rit van uw leven.

Uitzicht op de Red Rock Mountains

Geniet van de tijdloze skyline van Las Vegas, terwijl de zon recht tegenover the Red Rock Mountains opkomt. Het is een prachtig gezicht als de lucht langzaam in rood en oranje verkleurt. Uw ervaren piloot vertelt u alles over het landschap onder u vanaf ruim 300 meter hoogte. Er is geen betere manier om Las Vegas te ontdekken.

Champagnetoast

Na een onvergetelijke ballonvaart van ongeveer een uur, zorgt de crew weer voor een veilige landing. Zodra u uitgestapt bent, wordt de ballonvaart traditioneel afgesloten met een champagnetoast en een licht ontbijt. Er wordt u een certificaat overhandigd ter herinnering aan uw unieke luchtvaart ervaring.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 3 uur 30 minuten
  • Minimumleeftijd is 5 jaar
  • Maximaal 12 personen per ballon

Bestel hier uw tickets voor heteluchtballonvaart in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: