Le Rêve in Las Vegas Tickets

Koop tickets nu
Le Reve in Las Vegas Tickets

Koop uw Le Rêve in Las Vegas Tickets voordat u vertrekt. U kunt uw theaterkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u geld en tijd bespaart. Le Rêve (de droom in het Frans) wordt twee keer per avond gespeeld in het Wynn Hotel in Las Vegas. Le Rêve draait al meer dan twaalf jaar in Las Vegas en is perfect voor een romantische avond uit.

Koop uw kaartjes voor Le Rêve in Las Vegas hier

In dit artikel

Een rond aquatheater

Als u naar Le Rêve gaat, dan zit u in één van de zitplaatsen rondom het aquatheater. Doordat het aquatheater in het midden zit, heeft u overal goed zicht op het water podium, maar vooral vooraan zorgt voor een ‘spetterende’ ervaring.

Elk acteur moet SCUBA-gecertificeerd worden voordat ze mogen optreden en om de zes maanden krijgt de show een nieuwe choreografie zodat de show fris blijft voor zowel de bezoekers als de acteurs. Ondanks dat de show steeds vernieuwd wordt, blijft het centrale thema hetzelfde: een romantisch verhaal over een vrouw in strijd met haar gevoelens en passie voor twee mannen. Tijdens haar droomreis moet ze tot een beslissing komen. Met special effects, stunts en zwem gymnastiek wordt dit betoverende verhaal verteld.

Le Rêve in Las Vegas Tickets

U kunt eenvoudig tickets kopen voor Le Rêve met de links hieronder of hierboven. De show speelt om 19.00 uur of om 21.00 uur. Er zijn verschillende zitplaatsen, rij A-B zijn stoelen vooraan bij het zwembad.

Informatie over de voorstelling

  • Duur: ongeveer 75 minuten
  • Locatie: Wynn Hotel

Koop uw kaartjes voor Le Rêve in Las Vegas hier

Liever een andere show dan Le Rêve?
Bekijk hier een aantal andere shows

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: