Madame Tussauds in Las Vegas

Koop tickets nu
Madame tussauds las vegas

De musea van Madame Tussauds zijn wereldwijd bekend dankzij de wassenbeelden van allerlei beroemdheden. U kunt onder andere terecht in Amsterdam, Londen en New York, maar natuurlijk mag ook Las Vegas niet in dit rijtje ontbreken. Het Madame Tussauds museum in Las Vegas bevindt zich in het Venetian hotel, en is makkelijk bereikbaar vanuit de andere hotels op de Strip.

Koop uw tickets voor Madame Tussauds hier

U kunt ook de combipakket Madame Tussauds met gondelvaart en lunch kopen

In dit artikel

Wassenbeelden

De wassenbeelden van Madame Tussauds zien er zo echt uit, dat iedereen er wel eens mee op de foto wil. Op een oppervlakte van meer dan 2500 vierkante meter staan de beelden tentoongesteld volgens acht verschillende thema’s. Zo is er de “Hollywood room” met onder andere Brad Pitt, Sandra Bullock, Angelina Jolie en Will Smith. Muziek is sterk vertegenwoordigd met wassenbeelden van Britney Spears, Katy Perry, Elvis, Beyoncé en Justin Timberlake.

Sportliefhebbers kunnen dan weer een kijkje nemen met Muhammed Ali of de imposante Shaquille O’Neal. Terugblikken op de Amerikaanse geschiedenis kan in de “Spirit of America room”, waar onder andere Abraham Lincoln en Martin Luther King opgesteld staan. Om regelmatige bezoekers van de nodige variatie te voorzien, worden de beelden ook af en toe verplaatst van het ene Madame Tussauds museum naar het andere.

Interactie

Naast foto’s nemen, kunt u in Madame Tussauds Las Vegas ook terecht voor heel wat interactie. Zangtalenten kunnen bijvoorbeeld hun kunnen tonen aan niemand minder dan American Idol jurylid Simon Cowell op het “Sing for Simon” podium. Dames die George Clooney wel zien zitten, moeten zeker naar “Marry Clooney”, waarin u in bruidsjurk met de knappe Hollywood-acteur naar het altaar mag lopen en zelfs de magische woorden “ja, ik wil!” mag uitspreken.

Praktische informatie

  • Adres: 3377 S. Las Vegas Blvd
  • Openingstijden: Maandag, dinsdag, woensdag en zondag: van 10:00 tot 20:00 uur
    Donderdag: van 10:00 tot 16:00 uur
    Vrijdag en zaterdag: van 10:00 tot 21:00 uur
  • Opgelet: Vanwege privé-evenementen kunnen sommige kamers op de dag van uw bezoek gesloten zijn.

Koop uw tickets voor Madame Tussauds hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: