Skydiving in Las Vegas

Koop tickets nu
Skydiving in Las Vegas

Als echte adrenaline junkie, kunt u een skydive over de Grand Canyon niet overslaan. Deze dagtocht vertrekt vanuit Las Vegas of u kunt zelf naar de Grand Canyon rijden op eigen gelegenheid. Ervaar de Grand Canyon als nooit tevoren, middels een tandem skydive. Tandem skydiving is een nieuwe, spannende manier om de Grand Canyon te ontdekken en de meest opwindende activiteit in de omgeving.

Bestel hier tickets voor uw Skydive over de Grand Canyon

In dit artikel

Ultieme sensatie

Dit is geen gewone skydive, met een adembenemend uitzicht over de Grand Canyon, maar de meest inspirerende ervaring van uw leven. De vrije val geeft u een onvoorstelbare adrenaline kick. Wanneer de parachute zich opent, kunt u de tijd nemen om te genieten van de onwerkelijke en rustgevende ervaring, tot u weer met beide benen op de grond staat.

De erkende en ervaren instructeur zorgt voor uw veiligheid zodat u alleen maar hoeft te ontspannen en te genieten van de skydive. Een tandem skydive is geschikt voor bezoekers zonder ervaring en er is geen training vooraf benodigd. U kunt de ultieme sensatie beleven terwijl u de Grand Canyon vanuit een compleet ander perspectief ziet. Voor de echte sensatiezoekers kunt u een extra training volgen om uw eigen parachute te besturen, uiteraard met de tandem instructeur naast u.

Praktische Informatie

  • Vertrekpunt: The Main Terminal, Grand Canyon National Park Airport
  • Vertrektijden:
    • Zomer: tussen 6.00 en 18.00 uur
    • Lente en herfst: tussen 8.00 en 17.00 uur
    • Winter: tussen 10.00 en 16.00 uur
  • Minimumleeftijd: 18 jaar

Bestel hier tickets voor uw Skydive over de Grand Canyon

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: