The Fashion Show Mall in Las Vegas

The Fashion Show Mall in Las Vegas is een groot winkelcentrum. Met ruim 250 winkels en 25 horecagelegenheden zorgt The Fashion Show Mall voor een onvergetelijk en gezellig dagje shoppen. U kunt ook uw make-up laten doen of eens een manicure van 15 minuten uitproberen.

In dit artikel

Shop till you Drop

The Fashion Show Mall in Las Vegas heeft een uitgebreid aanbod aan winkels; zowel designer als betaalbare merken. U kunt onder andere shoppen bij Louis Vuitton, Apple, Calvin Klein, Guess, Hugo Boss, Levi’s, Abercrombie & Fitch en nog veel meer. Ook leuk voor de kinderen: de Disney Store. Er zijn zoveel winkels dat u ongetwijfeld niet met lege handen naar huis gaat.

The Runway

Als het grote aantal winkels u overweldigd en u niet weet waar te beginnen, maakt u zich dan geen zorgen. Eén van de unieke kenmerken van the Fashion Show Mall, is de Great Hall met haar bijna 30 meter lange runway. In het weekend showen de modellen de nieuwste mode op de catwalk zodat u inspiratie op kunt doen voor uw nieuwe outfit. Naast runway shows wordt de catwalk gebruikt voor live muziek en dansoptredens.

Horeca

Als u uw voeten even wilt laten rusten, kunt u voor een hapje en een drankje terecht in één van de 25 horecagelegenheden in the Fashion Show Mall. U heeft ruime keuze uit een Nathan’s Famous (hotdogs), een visrestaurant, een Mexicaans grillrestaurant, Grimaldi’s, een sushibar en een authentiek Italiaans restaurant, Maggiano’s, met een prachtig uitzicht op the Strip. Voor een snelle hap zijn er verschillende eetgelegenheden waar u verse crêpes en pretzels kunt kopen. Als u alleen een drankje wilt nuttigen, zijn er Starbucks en cocktailbars die u graag verwelkomen.

The Cloud

The Cloud van the Fashion Show Mall in Las Vegas is een 150 meter lang, kenmerkend kunstwerk bij de entree van het winkelcentrum aan de kant van the Strip. Overdag voorziet the Cloud in veel extra schaduw voor de ingang van het gebouw. ‘s Avonds en ‘s nachts wordt de oppervlakte van the Cloud gebruikt als projectiescherm om reclamefilmpjes op af te spelen.

Praktische informatie

  • Openingstijden:
    • Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 21.00 uur
    • Zondag: 11.00 – 19.00 uur
  • Klusjes beschikbaar
  • Gratis WiFi
  • Gratis parkeergelegenheid

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: