Wet ‘n’ Wild in Las Vegas

Koop tickets nu
Wet 'n' Wild in Las Vegas

Wet ‘n’ Wild in Las Vegas is het ultieme waterpretpark in Nevada. Het avontuurlijke waterpark bevindt zich op slechts een kwartier ten westen van the Strip in de woestijn en herbergt meer dan 25 enerverende attracties en glijbanen. Beleef tijdens uw bezoek in Las Vegas een avontuur vol waterpret en bestel vooraf gemakkelijk online uw tickets.

Bestel hier uw tickets voor Wet ‘n’ Wild in Las Vegas

In dit artikel

Het waterpretpark van Las Vegas

Neem uw familie en vrienden mee om af te koelen, te ontspannen en spannende ritjes te beleven bij Wet ‘n’ Wild. Het waterpretpark in de woestijn maakt het door haar sensationele locatie perfect voor een verkoelend en plezierig dagje uit. U kunt genieten van ruim 25 spannende attracties en glijbanen, van de meest extreme waterglijbanen voorzien van lanceringen en bochten, tot speelgebieden die zeer gezinsvriendelijk en interactief zijn zodat zowel kinderen als ouders zich ontspannen en rustig kunnen amuseren. In Wet ‘n’ Wild Las Vegas kunt u een dag doorbrengen vol activiteiten met uw dagticket of u kunt kiezen voor een 7-daags ticket wanneer u het park vaker wilt kunnen bezoeken.

Wet ‘n’ Wild attracties

Wet ‘n’ Wild heeft vele spannende attracties. Stap bijvoorbeeld met z’n vieren op een vlot in de Tornado waar u vanaf 11 meter gekatapulteerd wordt. De Rattler voert u langs een aantal scherpe bochten terwijl u 110 meter omlaag glijdt, door verschillende draaikolken tot u in het plonsbad terechtkomt. Trotseer de metershoge golven in Red Rock Bay, koel al dobberend heerlijk af in de kronkelige waterweg van 300 meter, de Colorado Cooler of ontdek één van de andere sensationele attracties.

Thema avonden in de zomer

Wet ‘n’ Wild Las Vegas organiseert verschillende thema avonden gedurende de zomer. Zo is het op donderdag om 11.30 uur verhaaltjestijd voor de kinderen en komen speciale lokale gasten voorlezen. Op vrijdagavond kunt u genieten van een Dive In-film. Terwijl u dobbert in het golfslagbad onder de sterrenhemel, kunt u kijken naar een leuke familiefilm. Op zaterdagavond is het waterpark in feestsfeer en kunt u genieten van verschillende Dj’s.

Bestel hier uw tickets voor Wet ‘n’ Wild in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: