Coca-Cola Store in Las Vegas

Coca Cola Store in Las Vegas

In de Coca-Cola Store in Las Vegas kunt u alles ontdekken over ‘s werelds meest iconische frisdankmerk. Van de Coca-Cola ijsbeer tot must-have Coca-Cola glazen, flesopeners en souvenirs, de winkel biedt unieke items die alleen hier te vinden zijn. In het Coca-Cola café kunt u natuurlijk genieten van een verfrissend drankje cola.

In dit artikel

Coca-Cola merchandise

U herkent de Coca-Cola Store direct aan de ruim 30 meter hoge Coca-Cola fles bij de ingang. Als u de winkel binnenstapt, vindt u een breed assortiment aan Coca-Cola producten van retro tot moderne producten, zoals T-shirts, hoeden, sleutelhangers en souvenirs. Op de tweede etage zijn nog veel meer Coca-Cola producten in vintage stijl te vinden. De Coca-Cola ijsbeer staat al op u te wachten voor een zachte knuffel en een foto met u en uw reisgezelschap. Voor de echte fans is dit een unieke ervaring. De ijsbeer is dagelijks van 11.00 tot 20.00 uur in de winkel.

Coca Cola merchandise Las Vegas Coca Cola Store Las Vegas

Tastes of the World

In het Coca-Cola café met het ruime zitgedeelte, kunt u even bijkomen en verschillende Coca-Cola drankjes met vele smaakcombinaties uitproberen. Zo is er Mexicaanse Coca-Cola en Coca-Cola ijs, maar de meest favoriete bestelling is de Around the World Tray. Veel toeristen komen speciaal naar de Coca-Cola Store om verschillende glazen Coca-Cola producten van over de hele wereld te proeven. U kunt onder andere de Beverly uit Italië proeven, de Smart Watermelon uit China en de Stoney Tangawizi uit Tanzania.

Praktische informatie

  • Locatie: In de Showcase Mall aan the Strip, naast MGM Grand Hotel & Casino
  • Openingstijden: 10.00 tot 23.00 uur.
Erics tip: Een bezoek aan de Coca-Cola Store is ontzettend leuk, ik wist niet dat er zoveel producten van Coca-Cola bestonden! Als u met een groep reist, kan ik u aanraden de Around the World Tray eens te proberen, voor twee personen is dit erg veel. De Inca Kola uit Peru is mijn favoriet!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: