Dagtrip naar Zion National Park vanuit Las Vegas

Koop tickets nu
Dagtrip naar Zion National Park vanuit Las Vegas

Met een dagtrip naar Zion National Park vanuit Las Vegas ruilt u uw chips in voor de moeder natuur. De reisroute leidt u in korte tijd langs de vele highlights van Zion National Park. Een lunch, verschillende snacks en flesjes water zorgen ervoor dat het u aan niets zult ontbreken tijdens deze dagtrip. Een professionele gids voorziet u van informatie over Zion. U kunt gedurende de reis genieten van het prachtige uitzicht over het beeldschone landschap.

Boek hier uw dagtrip naar Zion National Park vanuit Las Vegas

In dit artikel

Zion Mount Carmel Tunnel

Uw dagtrip begint wanneer u opgehaald wordt bij uw hotel in Las Vegas. Terwijl uw chauffeur u in 2,5 uur naar Zion National Park brengt, kunt u ontspannen, kletsen en van het woestijn landschap genieten. U rijdt door de Zion Mount Carmel Tunnel die gebouwd werd in 1930 en destijds met haar lengte van 1,5 kilometer de langste tunnel van Amerika was. De tunnel werd gemaakt om bezoekers vanaf Zion direct toegang te bieden tot the Grand Canyon en the Bryce Canyon.

Zion Canyon Scenic Drive

Bij the Zion Canyon Scenic Drive kunt u het uitzicht bewonderen en uitkijken naar wilde dieren. U kunt zomaar een steenarend of buizerd voorbij zien vliegen, of oog in oog staan met een vos of een haas. U krijgt de mogelijkheid om te gaan wandelen en verschillende delen van het park te bezoeken en vele foto’s te maken gedurende de dag. Uw gids zal u entertainen met grappige weetjes en informatie over de kleurrijke geschiedenis van Zion National Park.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u per e-mail een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als ticket voor de trip, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Uw Las Vegas hotel
  • Vertrektijd: vóór 7:00 uur
  • Duur: 11 uur (circa)

Boek hier uw dagtrip naar Zion National Park vanuit Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: