Lost City Museum

Lost City Museum   Valley of Fire

The Lost City Museum in Overton neemt haar bezoekers mee naar de historie van de Moapa Valley Area. De focus ligt voornamelijk op de oorspronkelijke bewoners van de Moapa Valley, de Native Americans, met de nadruk op de verzamelingen van de materiële cultuur van de Pueblo Indianen. Ook heeft het museum een tentoonstelling van objecten die lokaal gemaakt zijn door de voorouders van zowel de Southern Paiutes en de European Settlers, de huidige bewoners van de vallei.

In dit artikel

De Pueblo Indianen

De Pueblo-Indianen leefden in de Moapa Valley van het jaar 300 tot 1200. Gedurende die periode waren zij in staat zich aan te passen aan de condities van het gebied terwijl zij zich vasthielden aan hun culturele aspecten. De Puebloan gemeenschap staat bekend om haar vele handelsrelaties, architectonische stijl en het verbouwen van graan, mais, pompoenen en bonen.

Het Lost City Museum

The Lost City Museum beschikt over de meest complete collectie van de Puebloan gemeenschap. De tentoonstelling start met de woestijncultuur en neemt u mee naar de eeuwenoude cultuur van de Pueblo Indiaanse mandenmakers. Ook kunt u de ruïnes bezichtigen, die aan het museum zijn toegevoegd om deze te beschermen en te delen met het publiek. Bewonder het aardewerk, de schelpen, sieraden en vele andere voorwerpen die dit unieke museum tentoonstelt om u een indruk te geven van de historie van de Pueblo-Indianen in de Moapa Valley. De giftshop van het museum heeft een breed assortiment aan boeken, speelgoed, sieraden en andere souvenirs. Ook organiseert het museum speciale evenementen gedurende het jaar, zoals Native American Day, Kids Days, workshops en tentoonstellingen.

Tour vanuit Las Vegas naar de Valley of Fire en the Lost City Museum

Combineer uw bezoek aan the Lost City Museum met een tour naar de Valley of Fire. Vanuit Las Vegas reist u met een bus of SUV naar de Valley of Fire. Aanschouw de prachtige Indiaanse rotstekeningen en zandstenen formaties in deze Indiaanse vallei. Na uw bezoek aan the Lost City Museum kunt u genieten van een heerlijke lunch, waarna u weer terug wordt gebracht bij uw hotel in Las Vegas.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: