M&M’s World in Las Vegas

MMs World in Las Vegas

M&M’s World in Las Vegas is één grote, kleurrijke droom van chocolade. In deze chocoladewereld van vier verdiepingen, vindt u vele kleuren M&M’s, souvenirs en de door M&M’s gesponsorde Toyota Camry raceauto. U kunt M&M’s laten personaliseren en een 3D-film kijken in het M&M’s filmtheater. M&M’s World is een leuk uitje voor het hele gezin en het is haast onmogelijk met lege handen uit deze chocoladedroom te stappen.

In dit artikel

M&M’s Karakters

Als u vanaf the Strip komt lopen, valt de grote, aantrekkelijke etalage van M&M’s World direct op en binnen komt de energie van felle kleuren, muziek en speelse M&M karakters u tegemoet. Op de begane grond bevindt zich een grote variatie aan M&M’s producten, zoals bekers, gepersonaliseerde sleutelhangers en elk souvenir dat u zich maar kunt bedenken. Als u met de roltrap naar de volgende verdieping gaat, ziet u een tijdslijn van de M&M’s karakters en hoe zij tot stand kwamen in de loop der jaren.

M&M’s Dispensers

Aan de regenboogmuur op de eerste etage vindt u 22 verschillende M&M’s kleuren, zoals felroze, limegroen, grijs en paars. Als u uw kleur gekozen heeft, kunt u een snoepzak vullen met M&M’s vanuit de dispensers. Op deze afdeling is tevens een grote selectie aan T-shirts met logo’s en kreten te vinden, zoals ‘You Wanna Piece of Me?’ en ‘Candy of the Opera’.

My M&M’s

Op de tweede verdieping bevindt zich ‘My M&M’s. Hier kunt u M&M’s personaliseren met uw eigen boodschap. Dit kan uw naam zijn, een speciale datum of elke andere tekst dat past op twee regels van acht karakters per regel. Het is leuk, makkelijk en het kost maar een paar minuten. In het M&M’s filmtheater, kunt u de interactieve 3D film ‘I Left My M in Vegas’ bekijken. Geniet van het avontuur van de M&M’s karakters als zij het ‘M’ logo proberen terug te eisen dat vergokt is aan de roulettetafel. De film is leuk voor alle leeftijden, duurt tien minuten en speelt de hele dag door.

M&M’s Champagne

Op de derde verdieping ziet u de door M&M’s gesponsorde Toyota Camry raceauto en vele andere M&M’s producten in het NASCAR-thema zoals modelauto’s en snoepdispensers. Als u kadootjes mee wilt nemen naar huis, kunt u hier kiezen uit een brede selectie aan M&M’s poppen, wekkers, badspullen, M&M’s monopoly, puzzels en nog vele andere leuke spullen. Heeft u iets te vieren? Vul een lege champagnefles met uw favoriete of gepersonaliseerde M&M’s. Deze flessen zien er zo feestelijk uit dat u vast een gelegenheid weet te verzinnen om de fles te kunnen openen.

Praktische informatie

M&M’s World bevindt zich in de Showcase Mall, naast het MGM Hotel & Casino.
Openingstijden: in de zomerperiode van 9.00 – 01.00 uur. Overige maanden van 9.00 – 00.00 uur.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: