Penn & Teller in Las Vegas tickets

Koop tickets nu
Penn Teller Las Vegas

Koop uw Penn & Teller tickets voordat u naar Las Vegas gaat. U kunt uw theaterkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld bespaart. Bent u een liefhebber van traditionele magie en zwarte komedie en heeft u zin in het perfecte avondje uit? Laat u dan verrassen door de perfecte mengelmoes van deze twee elementen: het Amerikaanse duo Penn & Teller, waar anders dan in de ‘capital of entertainment’ Las Vegas? Midden in deze bruisende stad staat het Rio Suite Hotel & Casino, waar deze twee mannen al tien jaar achter elkaar shows geven in het naar hun vernoemde Penn & Teller Theater.

Koop uw kaartjes voor Penn & Teller hier

In dit artikel

Walk of Fame

De show van Penn & Teller is één van de langstdurende en meest succesvolle shows in de geschiedenis van de showbizz in Las Vegas. In 2011 zijn ze dan ook genomineerd voor ‘Las Vegas Magicians of the Year’ en in 2013 kregen ze een ster op de Hollywood Walk of Fame. Penn & Teller hebben verschillende optredens gedaan bij Letterman, Leno, in de serie Friends en zij waren zelfs te zien in The Simpsons.

Niemand weet precies wat te verwachten wanneer zij een Penn & Teller show bezoeken. Zat dit een vuurspuwende showgirl zijn, een truc met vlijmscherpe messen of een eend op het podium? Gedurende de show heeft Penn het grootste en meest hilarische commentaar op hun eigen trucs, terwijl Teller de trucs uitvoert en u laat lachen zonder ook maar één woord te zeggen. Deze combinatie van magie en humor werkt aanstekelijk. Zij zullen u meenemen in hun geheimen achter hun beste trucs, één van de redenen waarom zij de ‘Bad Boys of Magic’ genoemd worden. Zelfs als u de ontknoping van de truc denkt te weten, zullen Penn & Teller een manier vinden om u voor de gek te houden en te verbazen.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is 4 jaar, kinderen onder de 18 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene
  • Duur: ongeveer 90 minuten
  • Locatie: Rio Suite Hotel

 

Koop uw kaartjes voor Penn & Teller hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: