Titanic museum in Las Vegas

Koop tickets nu
Titanic museum in Las Vegas

Titanic museum in Las Vegas is een gezinsvriendelijke en meeslepende tentoonstelling over het beroemde schip dat in 1912 zonk. Dit gebeurde nadat het schip in de Noord-Atlantische Oceaan tegen een ijsberg voer. De indrukwekkende expositie met persoonlijke verhalen van passagiers en ruim 250 objecten die overgebleven zijn van het scheepswrak, is te zien in het Luxor Hotel.

Bestel hier uw tickets voor Titanic museum in Las Vegas

In dit artikel

De tentoonstelling

Titanic museum in Las Vegas neemt u mee terug in de tijd met deze aangrijpende expositie van objecten van de Titanic. U kunt meer dan 250 originele voorwerpen bekijken van het gezonken schip, zoals bagage, scheepsfluiten, sieraden, een nog ongeopende fles champagne, servies, vloertegels en een groot deel van de romp. Ook zijn er nauwkeurige replica’s van de grote trap en de derde- en eersteklasscheepshutten te bezichtigen, waaronder de meubels van de oorspronkelijke leveranciers. De historische afbeeldingen geven u een goed beeld van de aanwezige rijkdom op het schip en u ontdekt wat de oorzaak van de slechte afloop is.

Educatieve displays

U kunt zich onderdompelen in het ontroerende en dramatische verhaal van het luxe, verloren schip waarvan door iedereen werd gedacht dat het onzinkbaar zou zijn. De expositie is inmiddels al door miljoenen mensen wereldwijd bezocht. Middels educatieve displays wordt u voorzien van informatie over hoe het luxe schip gebouwd werd, over alle gebeurtenissen die aan het zinken vooraf gingen en ook de persoonlijke verhalen van passagiers die aan boord waren. De ramp met de Titanic werd door minder dan de helft van alle mannen, vrouwen en kinderen op het schip overleefd.

Praktische informatie

  • Locatie: Luxor Hotel, 3900 S Las Vegas Blvd
  • Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 22.00 uur

Bestel hier uw tickets voor Titanic museum in Las Vegas

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven: